Шуменският окръжен съд е издал постановление, с което затваря екарисажа

...
Шуменският окръжен съд е издал постановление, с което затваря екарисажа
Коментари Харесай

Шуменският съд затвори екарисажа в Шумен! Сивият кардинал Дъбов е в нокаут!

Шуменският областен съд е издал разпореждане, с което затваря екарисажа в Шумен, който е обект на следствие от прокуратурата. Това научи БЛИЦ от документи, които се пазят в редакцията.

Магистратите са аргументирали своето решение с събитието, че в шуменския екарисаж са разкрити голям брой нарушавания, а самият той може да се трансформира в разплодник на рискови заболявания.

В поредност от свои разкрия по горещата тематика, БЛИЦ предизвести проверяващите органи, че в екарисажа са налице рискови прояви, които слагат на тестване здравето на голям брой почтени жители.

По случая реагира неотложно и Българската организация по сигурност на храните, която изпрати свои чиновници на мястото на събитието и сигнализира органите на правораздаването.

Според наши източници, шуменският екарисаж се е употребил с покровителството на видния червен политик и някогашен народен представител Димитър Дъбов, който дълги години бе член на политбюро на соцпартията.

Дългогодишният шуменски деятел и негови сътрудници от Столетницата са правили опити да обезпечат чадър над рисковия екарисаж, като са писали голям брой тъжби до всички държавни институции. С което са се надявали рисковото оборудване да продължи работата си да удължи облагите си.

В момента прокуратурата продължава своето следствие и не е изключено да се доближи до покачване на обвинявания на отговорни длъжностни лица и хора, гравитиращи към тях.

БЛИЦ ще следи развиването на горещата тематика и дали сезираните от Дъбов и компания институции ще се засилват в тяхна изгода.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР