Шуменски полицаи заловиха двама крадци гастрольори, дошли от Варна, за

...
Шуменски полицаи заловиха двама крадци гастрольори, дошли от Варна, за
Коментари Харесай

Заловиха крадци с радиостанции

Шуменски служители на реда заловиха двама крадци гастрольори, пристигнали от Варна, с цел да обират жилища. В мъжете, които са на 44 и 48 година, са открити принадлежности за разтрошаване и радиостанции за взаимозависимост. Полицаите попаднали на апашите по сигнал на внимателен жител, който вечерта стоял на балкона си и пушел и двамата мъже му се сторили подозрителни. Те спрели на улица " Цар Иван Александър " лек автомобил Ауди с варненска регистрация, разхождали се и оглеждали постройките в региона.

След подаден сигнал към мястото незабавно били ориентирани полицейски екипи. На място, до автомобила са арестувани двамата варненци. Оказало се, че малко преди този момент е разрушена ПВЦ-врата на тераса на жилище на първи етаж, само че очевидно раздвижването е осуетило обира. Собственикът на нарочения апартамент не бил в дома си.

Изяснява се съпричастността на двамата мъже към сходни действия на територията на цялата страна. Те са престъпно изявени с обири. Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава под контрол на прокурор от Районна прокуратура в Шумен.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР