Шумен. За времето от 12:00 до 14:00 на 30 март

...
Шумен. За времето от 12:00 до 14:00 на 30 март
Коментари Харесай

За времето от 12:00 до 14:00 на 30 март ще бъде затворен път II- 73 до разклона за Смядово, близо до бензиностанция „Петрол“ поради протест

Шумен. За времето от 12:00 до 14:00 на 30 март ще бъде затворен път II- 73 до разклона за Смядово, покрай бензиностанция „ Петрол “ заради митинг на пътни строители, оповестиха от ОДМВР - Шумен .

" Молим водачите на товарни коли, които нямат различен маршрут за прекосяване да съобразят часовете си за тръгване и идване до съответните дестинации. Създадена е организация и са съгласувани дейностите с ОДМВР- Бургас като се планува водачите да бъдат предупреждавани за затворения път. Леките коли могат да минават през Риш- Върбица- Велики Преслав- Шумен- Търговище. Пътуващите от Търговище в посока към Бургас ще бъдат насочвани за прекосяване по същия маршрут. Напомняме, че тежкотоварни коли над 12 тона не се позволяват за придвижване през Айтоския проход. Могат да преминат в посока към Бургас през разклона за село Кълново. Предупреждаваме, че в село Янково се правят ремонтни действия по пътя. Апелираме за прекосяване в сектора с нараснало внимание и за съблюдаване на краткотрайната организация на придвижване въведена с пътни знаци ", показват от ОДМВР - Шумен.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР