Шумен. През последните 24 часа дежурните екипи са получили шест

...
Шумен. През последните 24 часа дежурните екипи са получили шест
Коментари Харесай

През последните 24 часа дежурните екипи в Шумен са получили шест сигнала за произшествия

Шумен. През последните 24 часа дежурните екипи са получили шест сигнала за катастрофи, оповестиха от ОДМВР - Шумен. Оказали са подпомагане в четири случая за преместване на заболели хора от домовете им до екипи на незабавна помощ.

В 15:44 часа на 6 февруари е получен сигнал за пожар в бали плява в двор на къща в село Миланово. Към адреса е пратен екип на РСПБЗН- Велики Преслав. На място огнеборците заварили да гори сеновал.

По данни на притежателя пожарът е породен от паднали искри от дирек за високо напрежение, който се намирал тъкмо над балите. Помощ в гасенето е оказал и екип на РСПБЗН- Шумен. Унищожени са 70 бали фураж. Спасени са други 70 бали. Пламъците са премахнати благодарение на 37 тона вода.

В събота против неделя дежурните противопожарни екипи са реагирали на пет сигнала за катастрофи. Погасен е пожар в сухи треви покрай жп линията край парк „ Студентски “ в Шумен. Погасен е пожар в резервоар за боклук на ул. “ Васил Левски “ в града и пожар в комин на жилищен блок на ул. “ Северна “. Пожарите са без материални загуби. Оказано е подпомагане за обезопасяване на аварирал в кв. Дивдядово лек автомобил, за преместване на болна жена от жилището й на ул. “Македония “ до екип на незабавна помощ.

В петъчния ден екип от РСПБЗН- Нови пазар е погасил пожар в комин в жилищна постройка на ул. “ Македония “ в Нови пазар. Пожарът е без нанесени материални загуби.
Екип от Шумен е оказал подпомагане за преместване на болен мъж от жилището му в града до екип на незабавна помощ.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР