Шумен. Изграждането на автомагистрала Хемус“ е необратимо. Това написа в

...
Шумен. Изграждането на автомагистрала Хемус“ е необратимо. Това написа в
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов: Изграждането на автомагистрала „Хемус“ е необратимо

Шумен. Изграждането на автомагистрала „ Хемус “ е необратимо. Това написа в обществената мрежа " Facebook " водачът на ГЕРБ и лидер на листата на коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в 16-ти МИР Пловдив град и в 25-ти МИР София град Бойко Борисов.

" С бързи темпове напредва строителството на над 16 км на автомагистрала „ Хемус “ в сектора сред пътните възли „ Буховци “ и „ Белокопитово “. Отсечката се чака да бъде подготвена за летния туристически сезон. Извършват се действия по огромните мостови уреди - инсталират се основни греди, армировъчни работи и бетонови работи по пътните плочи. Изграждат се отводнителните уреди. В ход е и осъществяването на ограничаващи системи. Когато разрешават метеорологичните метеорологични условия, секторът се асфалтира ", написа Борисов.

Той означи, че средствата са обезпечени и строителството върви на високи обороти, макар пандемията. " Скоро в Северна България ще се пътува по-бързо и по-приятно, както сме дали обещание. Започнали сме и процедурата по създаване на 75 км от автомагистралата Русе - Велико Търново ", написа още водачът на ГЕРБ.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР