Щури скандали побъркват хората, които живеят край една от къщите

...
Щури скандали побъркват хората, които живеят край една от къщите
Коментари Харесай

Наематели подлудиха улица Свети Наум

Щури кавги побъркват хората, които живеят край една от къщите на улица „ Свети Наум “ в пловдивския квартал " Мараша ". Читатели на „ Марица “, обитаващи прилежащите здания, не устояха на издевателството, който продължава към този момент 2 години, и подадоха сигнал до медията ни.

В остарялата сграда на ул. „ Свети Наум “ 5 живее чартърен ромско семейство, което всяка вечер се вихри в гневни кавги и пердах. Съседите на шумната фамилия са вдигнали ръце, пускали са десетки сигнали във Второ районно ръководство, само че оправия няма. Служителите на реда няколко пъти отиват на мястото, само че не могат да излязат на глава с темпераментните наематели.

„ Всяка вечер дамата от къщата води разнообразни мъже и по-късно стартират викове, пердах, боричкане и трошене. Не можем да спим, не можем и да се разберем с тях “, сподели Стоилка Харизанова, която е комшийка на проблематичните поданици. Тя добави, че всякога, когато били помолени да не крещят, ромите скачали на пердах.

„ Преди няколко дни един мъж гонеше ромката, с цел да я бие. Тя беше единствено по пола, нагоре беше гола и по този начин тичаше из улицата и крещеше “, описа друга пловдивчанка, когато репортерите на „ Марица “ посетиха скандалния адрес.

Проверката на „ Марица “ сподели, че в тази къща живее цяло ромско семейство, само че единствената законно записана обитателка е жена на име Мария. Репортерите ни дойдоха на „ Свети Наум “ и завариха в двора мургаво момиче, заобиколено от трима седнали мъже. Когато схванаха за какво са посетени от екипа ни, всички се разбягаха. Младата жена пък изясни, че не живее там, а е на посетители на майка си Мария. Дори отхвърли, че редовно води мъже и провокира кавги.

Минута по-късно тя също потъна вдън земя

Малко по-късно се появи майка Мария, с цел да даде пояснение за шума и кавгите, от които се жалват съседите. „ Наемател съм тук с мъжа ми и сина ни, само че щерка ми Милка идва тук, когато мен ме няма. Аз работя в старешки дом и живеем в село Динк. Няма ме по 15 дни в месеца “, сподели Мария.

Тя изясни, че публично живеели в селото, само че наели къщата в " Мараша " още преди 21 години. Мария оставяла ключа под постелката пред вратата за Милка, която постоянно ходела на посетители на родителите си.

„ Дъщеря ми прави тези кавги и води мъже тук, които не познавам. Не знам за какво ги води, рядко се прибирам. Присъствала съм 2-3 пъти, тъй като ми се обадиха, че полицията пристигнала да успокои нещата “, сподели още майката.

На репортерски въпрос дали представителите на мощния пол посещават дъщеря <210> за проституция, тя съобщи, че това е изцяло допустимо, макар че Милка сякаш работела в склад за подправки.

Оказа се, че собственичката на остарялата сграда Катя Карапавлова не живее в града, а в село Марково, и въобще не се интересува от проблемите, които имат хората от улица „ Свети Наум “. Репортерите на „ Марица “ се свързаха с хазяйката, само че Катя изрично отхвърли коментар по тематиката.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР