Щом една полицайка си позволява да си сложи хиалурон в

...
Щом една полицайка си позволява да си сложи хиалурон в
Коментари Харесай

Бивш шеф на КАТ е възмутен от полицайките с хиалурон

Щом една полицайка си разрешава да си постави хиалурон в устните, представете си какво е при началниците. Това разгласи подоскорошният началник на столичния КАТ Тенчо Тенев. 

Той регистрира повече случаи на чиновници на Министерство на вътрешните работи, които се качват зад кормилото, използвали алкохол и под въздействието на опиати. По думите му контролът, упражняван от директните ръководители, е измършавял. 

„ Определени чиновници петнят Министерство на вътрешните работи. Обикновени хора, сътрудници, които при неприятен асортимент са влезнали в системата. Същите се демонстрират на атрактивни дестинации по целия свят, татуирани и какво ли още не. Трябва да има доста по-качествен асортимент ”, безапелационен е той.

Според Тенев е неприемливо чиновниците на реда да си вършат корекции по тялото, защото служителите на реда са въплъщение на закона. „ Щом една полицайка си разрешава да си постави хиалурон в устните, представете си оттова нагоре кой какво поставя - началници и други ”, разгласи той.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР