Що се отнася до спалното бельо, сигурно сте внимателни при

...
Що се отнася до спалното бельо, сигурно сте внимателни при
Коментари Харесай

Как и колко често трябва да перете възглавниците си

Що се отнася до спалното долни дрехи, несъмнено сте деликатни при промяната и прането на чаршафите и завивките си, само че можете ли да кажете същото и за вашите възглавници? Тъй като възглавниците могат да станат дом на разнообразни живи организми, мъртва кожа и прахови акари, значимо е да се уверите, че те получават тъкмо толкоз внимание, колкото всички останали елементи на вашето легло.
Как се перат възглавници?
 Причини за безсънието Причини за безсънието
Има доста аргументи, заради които качеството на съня се утежнява. От значение са храната, течностите, които човек употребява преди лягане,...
Повечето възглавници, в това число тези с памук и пера, могат да се перат в пералня благодарение на вода до 30 градуса и по-нежен цикъл. Много малко модели имат потребност от химическо почистване, като да вземем за пример възглавниците с мемори пяна.

Колко постоянно би трябвало да перете възглавници?
Възглавниците имат малко по-голям „ гратисен ” интервал от завивките, тъй че два-три пъти годишно е задоволително. Що се отнася до калъфките, перете ги с дружно със спалното си долни дрехи, което би трябвало да е един път седмично.
 Защо спим зле на ново място? Защо спим зле на ново място?
Когато отидат на ново място, мнозина изпитват проблеми със съня. Според изказванията на учените това се случва, защото новото място се...
След като ги изперете, напълно умерено можете да оставите възглавниците си да изсъхнат на въздух. В случай, че предпочитате да употребявате сушилнята си и възглавницата ви не е цялостна със запалителен заряд като пух и памук, не забравяйте да добавите няколко тенис топки в барабана на уреда.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР