Щерката на политолога Огнян Минчев беше арестувана вчера в София

...
Щерката на политолога Огнян Минчев беше арестувана вчера в София
Коментари Харесай

Шокиращ инцидент: Арестуваха 13-годишната дъщеря на политолога Огнян Минчев

Щерката на политолога Огнян Минчев беше задържана през вчерашния ден в София за кражба на облекла от мол. 13-годишната Маргарита и нейна другарка били сгащени по време на рутинна интервенция за крадци в комерсиалния център на бул. " Ал. Стамболийски ", оповестява в. " Телеграф ". Новината потвърдиха от Столична дирекция на вътрешните работи. В късния следобяд родителите на двете арестувани ученички си ги прибрали от 3-то РПУ. Санкциите против тях щели да бъдат административни, защото са малолетни и цената на откраднатите движимости била дребна, допуснаха от полицията.

Криминалисти от Столична дирекция на вътрешните работи през вчерашния ден забелязали по какъв начин щерката на Огнян Минчев и нейна другарка влизат в магазин и отмъкват мъжки бял пуловер, дамска жилетка и калъф за мобилен телефон. Никой не усетил девойките, само че те били проследени от ченгетата, които ги изловили отвън мола, споделят очевидци.

В Маргарита и 12-годишната й другарка били открити движимостите. В чантата на щерката на политолога лъснал белият пуловер, чиято цена била 40 лева Маргарита Минчева и приятелката й обяснили пред инспектори от Детска педагогическа стая, където към този момент ще се водят на доклад, че са откраднали движимостите от мола от боязън.

Те твърдели, че други девойки ги плашили по Facebook и ги карали да свиват облекла от молове.

Тепърва ще се обяснява дали това е по този начин или става въпрос за защитна версия на ученичките.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР