Щедри жестове в полза на Васил Златев - бащата на

...
Щедри жестове в полза на Васил Златев - бащата на
Коментари Харесай

Община Правец разсрочи 175 000 лв. задължения на фирма на Златеви

Щедри жестове в интерес на Васил Златев - бащата на Валентин Златев, е направила община Правец, заяви balcanec.bg. Според информация на уеб страницата директно преди Нова година община Правец е разсрочила солидно обвързване за налози и такси на обвързвана със Златев компания. Дружеството, което е взаимно с общината, ще бъде освободено от такса битови боклуци и за 2020 година

Двете решения са взети на съвещание на общинския съвет на 27 декември, излиза наяве от факсимилетата. Според едното решение Общинският съвет дава зелена светлина за освобождението от такса боклук за 2020 година на парцели на сдружения с общинско присъединяване, употребявани за спортни потребности. Кое е засегнатото сдружение излиза наяве от идващото решение на общинарите - за разсрочване за 10-годишен интервал на 175 540 лева дължими налози и такси от " Университетски недвижими парцели Правец " АД. От решението излиза наяве, че сумата е начислена до края на 2019 година, а заплащането й ще става на равни годишни вноски до 31 декември на съответната година.

" Знае се на кого принадлежи спортната инфраструктура в Правец, нали? ", пита в писмото си до balcanec.bg създателят на сигнала.

Справка във фирмените регистри демонстрира, че " Университетски недвижими парцели Правец " АД е 31% собствентост на община Правец и 69% благосъстоятелност на " Тера Тур Сервиз ", благосъстоятелност на ръководената от Васил Златев " Агрохолд ", с автентичен притежател Валентин Златев. 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР