Ще защитаваме нашия депутат, замесен в купуване на гласове, защото

...
Ще защитаваме нашия депутат, замесен в купуване на гласове, защото
Коментари Харесай

Корнелия Нинова към Бойко Борисов: Присъди от трибуната не се раздават



Ще пазиме нашия народен представител, забъркан в пазаруване на гласове, тъй като в България има съд и прокуратура, а закононарушението му не е потвърдено. Присъди от трибуната не се раздават. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в предаването „ Панорама “ по Българска национална телевизия.

„ НДК не е периферен въпрос. Това е огромният въпрос за корупцията. Държавата не е постоянна - стачкуват служители на реда, лекари, родители на деца с увреждания, има търкания в обединението, има напрежение вътре в ГЕРБ за НДК. Сигурност няма - бият лекари, учители, нотариуси, убиват хора. Това не дава непоклатимост на хората “, уточни тя.

„ Пътят, който извървяхме за тази година бе сложен, само че верният. Продължаваме напред. Промяната стартира, само че не е завършила. Показахме го през тази една година. Не беше елементарно, само че резултатите демонстрираха, че сме на прав път. Винаги мъдростта на нашите елементарни членове надвива “, акцентира Нинова.

„ Резултатите от изборите ни дефинираха като съпротива. Тези три месеца, които минаха демонстрираха, че сме доста разнообразни и стратегиите ни са разнообразни. Има въпроси, по които би трябвало да сме преди всички българи - казусът с Македония, някои закони, които са общи. Принципно ние сме разнообразни, имаме друга идеология и няма по какъв начин да очаквате да сме дружно “, по този начин водачът на Българска социалистическа партия отговори на въпроса по отношение на предложенията за коалиция с ГЕРБ.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР