Ще запазим необходимото присъствие на военни сили от САЩ в

...
Ще запазим необходимото присъствие на военни сили от САЩ в
Коментари Харесай

Тръмп: ИДИЛ е изгубила почти 100% от териториите си

Ще запазим нужното наличие на военни сили от Съединени американски щати в района, съобщи той

Терористичната групировка ИДИЛ вече е изгубила съвсем 100% от териториите, които по-рано контролираше в Сирия и Ирак. Това съобщи президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп по време на представянето на националната тактика за сигурност.


Ще запазим нужното наличие на военни сили от Съединени американски щати в района, съобщи той
Терористичната групировка  ИДИЛ вече е изгубила съвсем 100% от териториите , които по-рано контролираше в Сирия и Ирак. Това съобщи президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп по време на представянето на националната тактика за сигурност.

Съединени американски щати желаят да орежат бюджета на Организация на обединените нации

„ Коалицията за битка с ИДИЛ към този миг е отвоювала съвсем 100% от територията, която терористите направляваха в Сирия и Ирак “, каза той и оцени това като „ отлична работа “, пишат БГНЕС и ТАСС.

Съединени американски щати ще запазят нужното военно наличие в Близкия изток за опазване на салдото на силите и сигурността, се споделя в тактиката за национална сигурност.

„ Ще запазим нужното наличие на военни сили от Съединени американски щати в района за отбрана на страната ни и нашите съдружници от офанзиви на терористи и за опазване на удобен баланс на силите в района “, се споделя в документа.

В него се декларира още,че Съединени американски щати ще оказват помощ на районните си сътрудници за битка с тероризма и обезпечаване на публичния ред. Ще им бъде оказвана и помощ за основаване на ПРО системи.

„ Съединени американски щати желаят Близкия изток да не се трансформира в място за укриване на терористи или да им дава удобна почва за дейности, да не стане територия, следена от враждебни на Съединени американски щати сили. Съединени американски щати желаят районът да спомага за постоянен международен енергиен пазар “, се споделя още в националната тактика за сигурност на Съединени американски щати. / Нова тв

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР