Ще ви разкажем за три храни, които са мощни естествени

...
Ще ви разкажем за три храни, които са мощни естествени
Коментари Харесай

Тези 3 храни са естествени антибиотици и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да ги консумираме

Ще ви разкажем за три храни, които са мощни естествени антибиотици и колкото по-често ги включвате в менюто си, толкоз по-добре за вас. Похапването им ще ни спести визити в аптеките и приема на шепа медикаменти.

Ето ги храните, с които да подсилите имунитета си:

• Хрян

Хрянът е един от най-мощните антибиотици. От край време се употребява за лекуване на синузит, кашлица, бронхит и доста други болести. С него ще съумеете да подсилите организма си и неговите защитни сили.

Ако преминавате през вирусно или грипно заболяване, това растение ще ви помогне да убиете бактериите в организма си.

Колкото по-често го консумирате, толкоз по-рядко ще имате проблеми с дихателните пътища и гърлото.

• Чесън

Всеки е чувал, че чесънът е един от най-мощните естествени антибиотици. С този благоуханен зарзават можем да почистим вирусите от кръвта, както и да излекуваме дихателните пътища. Консумацията му намалява кръвното налягане и стопира образуването на съсиреци. Редица потребни съставни елементи се съдържат единствено в една скилидка чесън.

С чесън можем обезпечено да подсилим имунната система. Алицинът е химично съединяване, което се съдържа в натуралния артикул. Именно то е основният съставен елемент в битката с вирусите.
 Никога не правете тези неща, когато пиете антибиотик Никога не правете тези неща, когато пиете антибиотик
Когато имате бактериална зараза, лекарят ви поучава да пиете антибиотик и по какъв начин да го приемате. До тук свършват неговите рекомендациите и...

• Босилек

Малко хора са наясно с това, че босилекът е също натурален антибиотик. Посредством бактерицидните и дезинфекциращите си свойства, босилекът защищава тялото ни от вируси.

Ако имате признаци на тресчица или настинка, наложително консумирайте босилек. Той ще ви избави от това неприятно положение.

С подправката човек може да усъвършенства циркулацията на кръвта си, както и да третира астма, инфекции на синусите или бронхит.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР