Ще срещнем типичен представител на скандинавския футбол. Това е изключително

...
Ще срещнем типичен представител на скандинавския футбол. Това е изключително
Коментари Харесай

Белчев: Б36 не е дошъл на разходка

" Ще срещнем характерен представител на скандинавския футбол. Това е извънредно добре квалифициран физически тим. Съставен е главно от млади футболисти, които играят до последно и не се отхвърлят. Те не са пристигнали на разходка ". Така обрисува отбора на Б36 (Торсхавн) треньорът на " ЦСКА-София " Стамен Белчев преди утрешния дуел от III квалификационен кръг за Лига Европа. Мачът е от 20:00 ч. на ст. " Българска войска " и още веднъж ще се играе без аудитория. Ще се предава непосредствено по " Диема спорт ". Главен рефер ще е унгарецът Тамаш Богнар. Тимът от Фарьорските о-ви пък е в България от вторник и към този момент тренира въз основата на БФС в Бояна.

Пълната централизация в мача ще е главната задача пред играчите, според Белчев. " Този тим не е на равнището на " БАТЕ Борисов " (б.ред. - " ЦСКА-София " отстрани беларуския отбор в предходната фаза), само че не би трябвало никога да бъде недооценявам. Трябва да сме на 100% съсредоточени, с цел да оправдаем упованията на почитателите. Ще подходим напълно съществено и ще се опитаме съперникът да се съобрази с нашата игра. Шансовете са 50:50 ", добави наставникът. Той съобщи също, че готви отбора си за продължения и дузпи, в случай че се стигне до тъждество в постоянното време. 

Белчев призна също, че в тима му има лека отмалялост, само че значимото е, че съвсем всички играчи ще са на линия. Отпадат възстановяващите се от COVID-19 Ахмед Ахмедов и Петър Занев. Първият е възобновил тренировки, само че още е обратно с кондицията. Занев пък има затруднения при лекуването, само че би трябвало да стартира да тренира от началото на идната седмица. Няма да играе и новопривлеченият френски бек Тибо Вион, който още не е бил подготвен да изиграе и едно полувреме.

Стамен Белчев изрази и неразбиране, че от. " Не го разбирам това, че не го отложиха този мач. Навсякъде другаде биха го сторили. Все отново сме български тимове, представяме България в Европа. За тях (б.ред. - за " Локомотив " ) това очевидно е най-важният мач ", разяснява треньорът на " ЦСКА-София ".

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР