Ще споделим с вас страхотна рецепта за закуска, която ще

...
Ще споделим с вас страхотна рецепта за закуска, която ще
Коментари Харесай

Свалете 5 килограма бързо с помощта на тази закуска

Ще споделим с вас страхотна рецепта за закуска, която ще ви помогне да свалите бързо и дейно от 3 до 5 кг за негативно време! Тя се смята за доста потребна, защото оказва помощ за изгарянето на мазнини.

Както знаете закуската е най-важното хранене за деня, а нашето предложение ще помогне освен със смъкването на килограмите, само че и с укрепването на имунитета, изчистването на кожата, прочистването на червата и възстановяване на храносмилането!
 Лесна гореща закуска, която да приготвим за минути Лесна гореща закуска, която да приготвим за минути
В тази публикация ще споделим с вас една рецепта за страхотна закуска, която да приготвим. Тя е топла, вкусна и става бързо - всичко, което...

Кои са съставките:

2 супени лъжици овесена каша

300 мл. нискомаслено кисело мляко

Три сливи
 12 съвета по какъв начин да отслабнете елементарно 12 съвета по какъв начин да отслабнете елементарно
Британски диетолози приказваха пред английския таблоид The Sun за всекидневни " хитрини ", които ще ви разрешат да отслабнете по-бързо, без...

1/3 чаена лъжичка какао на прахуляк

1 чаена лъжичка нарязани ленени семена

Ключово за тази закуска е да я приготвите не на сутринта, а още от предходната вечер! Поставете сливите във вряща вода, като ги покриете с похлупак за 10 минути, а през това време сложете овесената каша в какаото и ленените семена и ги смесете с киселото мляко. След това ще махнете сливите от врящата вода, ще ги изчакате да изстинат, а най-после ще ги намачкате и добавите към останалите съставки. Всичко това се прибира в хладилника.

На идващия ден откакто извадите закуската от хладилника ще изчакате 30 минути преди да консумирате. Факт е, че на усет евентуално няма да е вашето обичано ядене, само че за сметка на това до 7 дни ще видите ясна смяна в себе си!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР