Ще се завърне ли Станимир Стоилов начело на Левски? Това

...
Ще се завърне ли Станимир Стоилов начело на Левски? Това
Коментари Харесай

Ще се завърне ли Станимир Стоилов в Левски?

Ще се завърне ли Станимир Стоилов отпред на Левски? Това е въпросът, който почитателите на „ сините ” си задават в последните няколко дни. Към днешна дата нито от клуба са отправяли предложение към експерта, нито той е поставял условия за завръщане на „ Герена ”, научи Gong.bg от свои източници.

В петък Мъри беше видян във почитател магазина на „ сините ” на стадион „ Георги Аспарухов ”. Там той се засече с мажоритарния притежател на клуба Наско Сираков. Разговор сред двамата на тематика „ футбол ” обаче не е имало.

Левски е в трескаво търсене на треньор, който да води тима през идващия сезон. Висшето управление на клуба обаче не е отправяло предложение към Стоилов.  За любимец за поста се считаше сръбската легенда Саво Милошевич, само че ползата на столичани към някогашния нападател охладня.

Месец преди началото на новия сезон в efbet Лига на „ Герена ” нямат изясненост нито кой ще води тима в идната акция, нито по кое време ще започва лятната подготовка, още по-малко къде ще се организира тя.   
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР