Ще се наложи да върнем карантината и маските. С това

...
Ще се наложи да върнем карантината и маските. С това
Коментари Харесай

В Русия: Ще се наложи да върнем карантината и маските

Ще се наложи да върнем карантината и маските. С това заглавие „ Свободная преса “ написа, че управляващите на редица съветски райони вкарват още веднъж по-строги антивирусни рестрикции.

Броят на болните в разнообразни елементи на федерацията продължава да пораства - хората доста избързаха да се провиснал, а болестта не си е отишла, разяснява вестникът. В Русия може да стартира втора вълна от COVID-19, в случай че хората не съблюдават защитните ограничения, преди всичко по курортите из страната. Това съобщи инфекционистката Галина Кожевникова, представена от „ Известия “ и „ Лента “.

През септември в Русия се чака нараснала заболеваемост, защото множеството пътешественици ще се върнат в родината. Юли беше най-тежкият месец в историята на коронавирусната пандемия, която добива все по-застрашителни мащаби, отбелязва съветският в. „ Комерсант “, представен от БНР. През изтеклия месец на планетата са регистрирани над 8 милиона инфекции - съвсем колкото през миналата половин година. Пандемията набира мощ, предизвестява и Световната здравна организация. Русия е на четвърто място в света по брой инфектирани с ковид.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР