Ще разберем за книгата Щастие за деца и за това

...
Ще разберем за книгата Щастие за деца и за това
Коментари Харесай

Оживяването на книгата "Щастие за деца"

Ще разберем за книгата " Щастие за деца " и за това по какъв начин тя оживява чрез театъра с Мануела Саркисян и работилница за хартиени птици с Цветана Недева. Както споделят самите създатели: " Да играем! Камък, ножица, хартия? Театър, ножица, хартия? "

Думи от издателството за книгата: " В свят, белязан от разлики, е значимо да изградим вътрешна естетика. В " Щастие за деца " Лео Борманс обрисува птици, които ни учат да мечтаем, да споделяме щастието с другия, да не се гневим ненужно, да даваме и оказваме помощ, да се гордеем с нещата, които умеем, да не се опасяваме, да бъдем любопитни и да не стопираме се учим.

Можеш ли да полетиш по-високо, да стигнеш по-далеч? Можеш ли да дадеш криле на смелостта и вярваш ли в себе си?

През облиците на птици създателят размишлява върху нашите желания и цели и избора ни какви да бъдем, върху желанието да се свържем с другия и въздействието на нашите страсти върху здравето и самочувствието ни.

" Щастие за деца " дава 10 ключа към по-добро на следващия ден и по-честен взор към себе си. Книгата е покана за разговор сред възрастни и деца, в който всеки открива уюта на личното " аз " и припознава в птиците свои черти и прекарвания. А всяка птица от книгата ни подава сламчица от гнездото на щастието. "
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР