Ще освободим бизнеса от рекета, всякакъв рекет. Заложили сме по-малка

...
Ще освободим бизнеса от рекета, всякакъв рекет. Заложили сме по-малка
Коментари Харесай

Корнелия Нинова обеща: Ще освободим бизнеса от рекета

Ще освободим бизнеса от рекета, всевъзможен рекет. Заложили сме по-малка администрация. Държавата ще бъде сътрудник на бизнеса. Ще бъдете освободени от политически и стопански напън. Гарантирам ви независимост за правене на бизнес. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по Българска национална телевизия.
Правителството предвиждаше спад на стопанската система от 3 %. Реално приключихме 2020 година с 4,2 %. Ако спечелим изборите, още на идващият ден разгласяваме данъчна почивка.
 Нинова: Целта ни е да стигнем до повече хора и да им дадем вяра Нинова: Целта ни е да стигнем до повече хора и да им дадем вяра
Гарантирам независимост за правене на произвеждане и стопанска система и за обезпечаване на работни места. Това сподели в предаването „ Денят започ...
Драстично понижаване на документите с цел да аплайват компаниите да помощи от коронавирус рецесията. Няма да позволим на ГЕРБ да вдигнат налозите в тази рецесия. Управляващите трансферира това на общините, тъй като те не могат да носят отговорност. Те би трябвало да събират нов подоходен налог.
Нека да минат изборите, с цел да забележим какъв брой партии ще има в Народното събрание. По-голямата част от хората желаят смяна. Забелязвам сила и воля за работа.
На първо място са проблемите на народа-бедност и приходи, неравенства, опазване на здравето, стопанска система и обучение. Управляващите се пробват да трансферират отговорността на Българска социалистическа партия за изборната бюлетина.
Те одобриха изборния кодекс. ЦИК е тяхна. Управляващите желаят да трансферират отговорността за хаоса на опозицията и да отклонят вниманието от значимите проблеми.
 14 партии и организации изненадващо поддържаха Българска социалистическа партия за изборите 14 партии и организации изненадващо поддържаха Българска социалистическа партия за изборите
България е на кръстопът – дали да продължим да сме най-бедни и първи по смъртност, или да възстановим страната, сподели Корнелия Ни...
Хаосът от коронакризата е на лице-първи по смъртност в Европа, втори в света и последни по имунизация. Меркел през вчерашния ден сподели: „ Вие сте си отговорни за рецесията “. В Протокол е вписано, че България е отказала закупуването на ваксини.
Първо би трябвало да се възстановят описите за имунизиране на възрастните и хората на първа линия. Ваксините да се доставят служебно на персоналните лекари. Веднага да се стартират договаряния за доставка на китайски и съветски ваксини.
Да има профилирани лечебни заведения да лекуване на хора с ковид. Държавата да заплаща специализациите на младите лекари и те да се задължават по-късно да работят в България. С тези ограничения ви подсигурявам сериозна смяна, насочена към хората.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР