Ще настоявам за извънредна точка в насроченото събрание на ВиК-асоциацията,

...
Ще настоявам за извънредна точка в насроченото събрание на ВиК-асоциацията,
Коментари Харесай

По-ниска цена на водата ще иска новият областен управител на Бургас

Ще упорствам за изключителна точка в плануваното заседание на ВиК-асоциацията, обвързвана с цената на водата, уточни Пламен Янев: 

 

„ С която да се одобри един от седемте разновидността на ВиК-Бургас за понижаване на цената. В тази връзка, ще потърся поддръжка от всички кметове и ще ги поканя идващият четвъртък на закрито съвещание, с цел да забележим дали можем да се обединим “, сподели Янев.

 

7 нови разновидността за цената на водата в Бургаско, стартират от 3,62 лева

 

Ще търсим законосъобразно решение за проблема с ремонта на пречиствателната станция на бент. „ Ясна поляна “, добави той. То би трябвало да е дълготрайно и да обезпечи качествена вода за популацията, разяснява Янев. Той уточни, че ремонтът е спрян наложително, поради намесата на ВиК – Бургас. И още: 

 

„ В най-кратки периоди, може би – към месец, ще бъде оповестена публичната поръчка за срутване на противозаконните здания в Росенец, за които към този момент има излязло решение “, сподели още регионалният шеф.

 

Янев добави, че ще работи за децентрализация на властта. В идващите месеци, той ще направи редица оферти към законодателната и изпълнителната управляващи, за които ще търси поддръжка от всички партии.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР