Ще направим предложение за законопроект за забрана коалиции да участват

...
Ще направим предложение за законопроект за забрана коалиции да участват
Коментари Харесай

Марешки иска да се забрани със закон коалиции да участват в избори

Ще създадем предложение за законопроект за възбрана обединения да вземат участие в избори. Това сподели на брифинг в Народното събрание водачът на "Воля " Веселин Марешки.

Видя се, че независимо партиите от Обединените патриоти нямат място в Народното събрание. Ако нямат място в Народното събрание, по какъв начин по този начин имат място в ръководството на страната. Вчера още веднъж ни разиграват циркове - единият споделя, че ще водиме война с Русия, другият му споделя да се извини, съобщи Марешки.

Като има такива непримирими несъгласия, кое ги свързва в коалиция. Това не е ли доказателство за думите ми, които ги дублирам от една година - за коалиция "Далавера " – свързва ги единствено ползата за още и още покупко-продажби. 80 млн. лева за регионалния шеф на София, другият имал ползи в оградата, третият желал да купува самолети - това ли са ползите на българския народ, това ли е патриотизмът в деяние? Тези безсмислени тюрлюгювечи, на които не е ясно кой бабува, те нямат място в Народното събрание, акцентира водачът на "Воля ".

Може ли да ми кажете едно само нещо, с което в този парламент сте запомнили Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български публицист и политик, водач на Политическа партия... към профила, Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния... към профила и Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила. Аз съм запомнил битката на Валери Симеонов за българския туризъм. Ако би трябвало да ги избираме по делата, преди всичко бих поставил Валери Симеонов, в случай че би трябвало да избирате по думите им, преди всичко е Каракачанов, сподели Веселин Марешки.

Вижда се, че няма какво да свързва Обединените патриоти – те не си приказват, през вчерашния ден чухме, че тръгнали да се бият. Днес ни разиграха следващия цирк в Народното събрание. Когато всеки самичък цапа в дома си, няма по какъв начин да излезе чист от него, съобщи още водачът на "Воля "

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР