Ще коментираме най-интересното и конкретно засега интервю на проф. Герджиков,

...
Ще коментираме най-интересното и конкретно засега интервю на проф. Герджиков,
Коментари Харесай

Проф. Герджиков, ако ви изберем, България няма да има първа дама, така ли? А ще има ли еднополови бракове?

Ще разясняваме най-интересното и съответно към този момент изявление на проф. Герджиков, обещано пред Илияна Беновска и радио К2.

В него смущават няколко неща. Преди всичко двусмисленото отношение на почитаемия професор към така наречената „ Истанбулска спогодба “. Според него по тематиката е необходим „ сериозен спор “ . Между двете спорещи страни имало „ надвикване “. Трябвало да се чуят всички отзиви, дори „ най-крайните “.

И на никое място професорът не напомни, че с решение на Конституционния съд тематиката е завършена за България. Клаузите в този документ, насаждащ идеологията на джендъризма и концепциите за еднополови бракове, опонират на конституцията ни.
свързани новини162543на 09.10.202169387на 08.10.2021
От думите на професора излиза, че в случай че стане президент, той би инициирал нова полемика в обществото, което евентуално се харесва на американското посолство и „ Отворено общество “ на Сорос, само че за консервативните гласоподаватели е притеснително.

Хубаво е претендентът за президент да дава ясни и съответни отговори, а не захаросани пустословия в жанр лексикон.

„ Да, за конвенцията съм “, „ Да, одобрявам еднополовите бракове и осиновяването на деца от гейдвойки “ или противоположното – „ Не, не го одобрявам! “

Толкова ли е мъчно да кажеш какво мислиш, какво чувстваш? Отговор от вида „ в случай че отговоря, ще изгубя половината си гласоподаватели “ звучи немъжки и конюнктурно. Като бягство от отговорност. Съвсем в подтекста на въпросната „ спогодба “. И напълно в подтекста на извънредно озадачаващата идея " Не, сакън, аз не съм претендентът на ГЕРБ, имам доста несъгласия с тях... " и " в случай че е правилно, за Мата Хари и чекмеджетата, е неприятно, само че в случай че не е правилно, е още по-лошо "?!

Не, професоре, НЕ Е ВЯРНО . Клевета е. Абсурдно и обидно към ония, които са ви издигнали, е да допускате обществено хипотезата, че МОЖЕ И ДА Е ВЯРНО.

Друго притеснително. Професорът признава, че от 15 години е разграничен с жена си. Негова работа, персонална, ще кажете. Да не се бъркаме.

Да, само че откакто ще става президент на България, персоналните му работи стават публични. Целият му съкровен свят е под медийния прожектор в полза на аудиторията. Така е на всички места, постоянно по този начин е било и у нас. Която мома не желае да я щипят, да не се хваща за хорото.

Фактът, че проф. Герджиков е без семейство и жена до себе си, никога не е актив. Омръзна ни от управници с неизяснени фамилни връзки, с любовни секрети, с раздори вкъщи, тъй като това постоянно рефлектира върху политическото им държание.

Ако не си оправил първо личната си къща, в случай че там няма мир и съгласие, по какъв начин ще оправиш страната и съединиш народа?!

Излиза, че в случай че избере професора, България няма да има първа дама, по този начин ли?

Веднага ще опонирате – да де, само че то пък в този момент, като има, като че ли е по-добре…

И в двата случая не е добре. Нито когато дамата липсва, нито противоположното – когато наличието й е хиперактивно, преобладаващо, натрапчиво и завладяващо.

Въпросът е кандидадът да излезе почтено и да опише за себе си, не да се измъква с „ не закачайте фамилията ми “. Няма по какъв начин да не го закачаме…

А да разделя медиите още в първия месец от наличието си в политиката на „ жълти “ и „ нежълти “, е груба неточност. Уж желае да сплотява, само че в действителност занапред разделя и етикира. Никой не е печелил борбата с медиите, дори и жълти да са!

Изобщо - кофти пиар, доста " брак ", най-малко на старта.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР