Ще излекуват ли прокурорската амнезия онези хиляди банкови документи, които

...
Ще излекуват ли прокурорската амнезия онези хиляди банкови документи, които
Коментари Харесай

В ”Честно казано с Люба Кулезич” на 24-и май ще видите... frognews.bg

Ще излекуват ли прокурорската амнезия тези хиляди банкови документи, които към този момент отработва консорциумът от съдружие " Боец ", проверяващата медиа " BIRD.BG " и Антикорупционният фонд? Георги Георгиев и Атанас Чобанов дават отговор на въпроси на ротационен принцип, само че акцентът е върху правилото.

 

Едно конституционно дело, което ще покаже дали съдът може да защищити оповестените за самостоятелни органи за доклад на властта или ще разреши да бъдат използвани за политическа принуда по умря на добре познатата ни прокуратура. В студиото на " Честно казано " влиза Цветан Цветков , индивидът, който оглавяваше Сметната палата преди да бъде ненадейно и стремително " отстрелян " от целевата коалиция с книжен прякор.

 

София - международна климатична столица. Едно влиятелно решение, което може да стане факт още идния месец юни. Възможно ли е идващите решителни ограничения за бъдещето на климата да бъдат взети не в Глазгоу или Шарм Ел Шейх, а някъде тук, където България към момента е красива. Гостува известният банкер Мартин Заимов в дългогодишното му качество на обучител в областта на образованието, известно като " климатична фреска ".

 

В Деня за култура, за просвета и за словесност, викаме " Да живее България! " и слагаме началото на отвоюването им от лапите на отмъстителни служители и политически емисари. Висят най-малко 10 въпроса, които зададоха през седмицата театралните пилигрими, за Народния спектакъл. А знае ли отговорите? Питаме Валери Йорданов , режисьор, артист и един от основателите на новосъздаденото придвижване за просвета.

 

всяка сряда от 20.00 часа по телевизия.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР