Ще има засилено полицейско присъствие през целия ден в София

...
Ще има засилено полицейско присъствие през целия ден в София
Коментари Харесай

Ето колко фенове на Айнтрахт ще има тази вечер

Ще има засилено полицейско наличие през целия ден в София поради идния мач на Левски и Айнтрахт от 20 часа на Националния стадион " Васил Левски ". Очакват се към 2500 задгранични почитатели от Германия, толкоз са и билетите, които ще бъдат продадени.

Освен мача, се чакат и прояви в отбрана на Паметника на руската войска - надлежно от 8 и 18 ч. От 16 ч. в Градската градина ще се организира събитие във връзка Деня на независимостта на Украйна. По-късно, в 19 часа, стартира и шествие, което ще стигне до Народния спектакъл. Събитието ще завърши към 20:30 ч.
 Германци и унгарци идват на крайници за две звезди на Левски
Германци и унгарци идват на крайници за две звезди на Левски

Вижте детайлности

Засилена ще бъде защитата към Паметника на руската войска, като при нужда ще бъдат ориентирани спомагателни полицейски сили. В следобедните часове е допустимо да се затрудни придвижването в София, изключително в централната част.

" За всички събития е основана организация за управление на пътното придвижване и за защита на публичния ред, като полицейско наличие ще бъде още от дребните квартали и ще се ускорява с доближаване към центъра ", сподели Иван Георгиев - шеф бранш всеобщи мероприятия към Столична дирекция на вътрешните работи, представен от Българска национална телевизия.

Полицията ще държи буфери сред почитателите на " Левски " и " Айнтрахт ". Няма да се позволяват почитатели в нетрезво положение, ще се съпровождат по-големи групи. Феновете от Германия са почнали да идват още през вчерашния ден, досега няма информация за произшествия. 

За всички непознати почитатели, които не съумеят да си купят билети, има проведено почитател пространство при езерото " Ариана ", където ще могат да поддържат тима.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР