Ще има проверка за стариразследвания срещу БожановС малокалибрено оръжие, вероятно

...
Ще има проверка за стариразследвания срещу БожановС малокалибрено оръжие, вероятно
Коментари Харесай

Мартин Нотариуса е убит с няколко изстрела в главата с дребни куршуми

Ще има инспекция за стариразследвания против Божанов

С малокалибрено оръжие, евентуално 5,6 милиметра или така наречен 0.22 LR, е бил погубен Мартин Божанов - Нотариуса. Той бил убит с няколко изстрела в главата, а на място е открита парченце от гилза, която е от револвер.Иво Илиев, зам.- градски прокурор на София, удостовери името на убития, съобщи " 24 часа ".

Шефката на градската прокуратура Илияна Кирилова уточни, че ще има инспекция за остарели следствия против Божанов. Живко Коцев, основен секретар на Министерство на вътрешните работи, добави, че от ведомството са подхванали всички дейности по следствието.

Убиецът е бил добър стрелец - Нотариуса е премахнат до колата си, която не е наранена от изстрелите. Затова се ревизираше дали не са били създадени от дърво да вземем за пример. С откриването на гилзата тази версия отпадна. Куршумите проехтели към 19:20 часа, когато защитата на комплекса се сменяла.

Припомняме, че Мартин Божанов, прочут с прякора си Нотариуса бе разстрелян довечера в столичния квартал " Горна Баня " .Трупът му е бил открит до кола на територията на 6-то РПУ.Засега не е ясно кой е килърът и какъв е претекстът му.

 Мястото, където е погубен Мартин Божанов - Нотариуса

Мястото, където е погубен Мартин Божанов - Нотариуса Снимка: Димитър Мартинов

Предполага се, че активността на Мартин е повода за убийството. От доста години той е подозиран в крупни имотни и други измами. Става първия клиент на комисията за конфискация на нелегално добито имущество „ Кушлев ". През 2008 година комисията му лишава 430 000 лв., откакто той е наказан за машинация с парцели. Забъркан бил в кражбата на над 200 жилището и къщи в столицата.

Името му бе забъркано и в следствия на Антикорупционния фонд като лице за контакти с прокуратурата за решение на проблеми на клиенти на обвиняването против избрани суми.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР