Ще има нови законови промени, които да ограничат войната на

...
Ще има нови законови промени, които да ограничат войната на
Коментари Харесай

СЛЕД ПРОТЕСТ: Ще се вкарат нови законови промени, които да ограничат войната на пътя

Ще има нови законови промени, които да лимитират войната на пътя. Това стана ясно, откакто протестиращи родители на убити в произшествия се срещнаха с депутати от всички парламентарни групи.

Припомняме ви, че през днешния ден от сутринта потегли митинг на родители и жители с претенции за правдивост и по-строг надзор на пътя.

В митинга се включиха и близки на убитото на пътя 14-годишно момче от казанлъшкото с. Бузовград. Припомняме ви, че през вчерашния ден Окръжен съд-Стара Загора приключи делото против Димитър Косев-шофьорът, който е упрекнат, че е умъртвил момчето. Косев беше с наложена мярка за неотклонение " задържане под стража ", само че след това бе освободен под парична гаранция.

Днешният мотив за митинг е съвещанието по делото за гибелта на 19-годишния Стефан Идакиев. На 14 май 2023 година той и негови сътрудници се прибират от работа със длъжностен автомобил. Зад кормилото е жена, която има ангажимент да извози служащите от нощната промяна на бензиностанция. Колата, която се движи по автомагистрала " Струма " в посока Перник, попада в локва, завърта се, раздира мантинела и пада в дерето.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР