Ще има ли ротация и кое изнервя участниците в преговорите

...
Ще има ли ротация и кое изнервя участниците в преговорите
Коментари Харесай

Проф. Андрей Чорбанов за ротацията: Интересът ще направи така, че да се разберат

Ще има ли ротация и кое изнервя участниците в договарянията Tribune.bg беседва със заместник-председателя на Народното събрание и народен представител от Има Такъв Народ проф. Андрей Чорбанов.

Г-н Чорбанов, какво следва след оставката на кабинета „ Денков “, вашата прогноза?

Каквото и да се случи, ще бъде без наше присъединяване, сигурно. Смятам, че ползата ще направи по този начин, че тези хора да се схванат.

И партиите в по този начин наречената„ сглобка “ ще продължат да ръководят дружно?

Иначе казано, да напомня думите на американския дипломат. Той означи, че не се намесват в нашата политика, само че не счита, че изборите са подобаващи за този миг. Това е показателно съгласно мен, по този начин и ще се случи.

Все отново напрежението в ГЕРБ е доста огромно?

Ще забележим. Има единствено един метод да се разбере. То беше същото и април месец. Тогава напрежението отново беше огромно.

Сега Политическа партия са обезпокоени от социологически изследвания, че катастрофират на евровота?

Има един метод да се разбере и той ще е скоро. Социологическите проучвания са такива, че обслужват много ползи. Има толкоз разнородни резултати и толкоз пъстри.

А на финала резултатите от изборите са разнообразни, по този начин ли?

Мисля, че имаше концепция социолозите да носят отговорност за това, което споделят. Много постоянно изборите демонстрират разнообразни резултати в това число и за нас като партия. Някак се получава, че социологическите изследвания не отразяват ползите на хората, а ги насочват в някаква посока. Така че какво ще се случи сега, аз считам, че ще продължат да ръководят, пък нека да не съм прав.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР