Ще бъдат представени основните акценти от финансовата рамка Кметът на

...
Ще бъдат представени основните акценти от финансовата рамка Кметът на
Коментари Харесай

Имате идеи за развитието на община Айтос? Споделете ги с кмета Васил Едрев на 26 януари

Ще бъдат показани главните акценти от финансовата рамка

Кметът на община Айтос Васил Едрев ще показа пред обществеността Бюджет 2024. Това ще се случи на общественото разискване, което е планувано за 26 януари от 17 ч. в заседателната зала на Общинския съвет. 

Едрев кани жители, представители на бизнеса, Неправителствени организации и всички заинтригувани лица да вземат участие в дебата. 

Материалите, представящи главните бюджетни индикатори, са оповестени на формалния уебсайт на община Айтос. 

Всеки, който желае, може да изпрати писмени мнения и оферти на адрес гр. Айтос, ул. ”Цар Освободител ” № 3, да се подават в Центъра за обслужване на жителите в Общината, както и на електронната поща на Общината –.

На публичното разискване ще бъдат показани главните акценти на бюджета. И тази година за екипа на Едрев приоритет са опазването на здравето, образованието, обществените услуги, както и финансовата стратегия. През последните години значително средства са отделени за инфраструктурни обекти, които са осъществени и трансформираха образа на града. Така и през тази в Айтос ще се правят редица строителни обекти. Подобряване на пътната инфраструктура ще бъде още веднъж приоритет. Средствата ще бъдат ориентирани както в общинския център, по този начин и в дребните обитаеми места.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР