Щатите имат чисто нова авиокомпания. И зад нея стои 97-годишен

...
Щатите имат чисто нова авиокомпания. И зад нея стои 97-годишен
Коментари Харесай

97-годишният предприемач, който основа най-новата авиолиния в Щатите

Щатите имат чисто нова самолетна компания. И зад нея стои 97-годишен американски бизнесмен запалянко, извършил дългогодишната си фантазия с основаването й.

Целта на Тед Валас е California Pacific Airlines да успее да завоюва от бързия растеж на пътуванията сред Сан Диего и Лос Анджелис. Компанията е основана в Карлсбад в южния щат и ще прави полети до Сан Хосе, Калифорния и Рено в Невада.

Плановете на управлението й включват разширение на листата с дестинации с Лас Вегас и град Меса в Аризона, написа Fortune.

От California Pacific Airlines желаят да се конкурират с останалите компании, предлагащи пътувания в тази част на страната, въоръжени със своите четири на брой самолети Embraer SA E 145, които разполагат с 50 места.

От Карлсбад има цивилен полети от началото на 90-те години на предишния век, като там оперират American, United и America West Airlines.

Основаването на компанията е дългогодишна фантазия на Тед Валас - локален бизнесмен, който съумява да натрупа благосъстояние от ръководството на голф стадиони и частни курорти по света.

" Идеята на компанията ни е да предложи опция за пътешестване от северната част на Сан Диего от по-малко натоварено летище, откъдето не се оферират други цивилен полети ", изяснява маркетинг шефът на California Pacific Раян ДиВита.

" Ние сме фокусирани върху клиентите, които постоянно вършат служебни пътувания, както и върху тези, които вървят до Лас Вегас и Рено през почивните дни ", добавя той.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР