Пролетта е ново начало и Лили Дрогерие“, една от водещите

...
Пролетта е ново начало и Лили Дрогерие“, една от водещите
Коментари Харесай

„Лили Дрогерие“ с мениджърска програма за млади таланти

Пролетта е ново начало и „ Лили Дрогерие “, една от водещите търговски вериги за козметика и битова химия с над 100 магазина в цялата страна, хвърля ръкавицата на амбициозни младежи, решени да се развиват професионално в региона на модерната търговия. Записването за тазгодишната Мениджърска стратегия за млади гении 2024 стартира, стъпвайки на големия триумф на миналогодишното издание на стажантския формат.

Хей, кариерният старт при нас е суперски!

„ Лили Дрогерие “ чака студентите последна година и неотдавна дипломиралите се в своята Мениджърска стратегия за млади гении 2024, която се организира в София. Тя планува 6-месечен стаж с трудов контракт и конкурентно месечно заплащане, както и опция за непрекъсната позиция след сполучливото довеждане докрай на програмата. Целта на стажа е да срещне теорията с практиката и да обезпечи здравословна бизнес среда за професионален старт.

Имаме явен проект, ще ти хареса!

„ Тази година организираме стажантската си стратегия за повторно –развиваме се и гледаме напред дружно “, споделят от Лили Дрогерие. „ На нашите млади избраници ще предоставим проект с съответни цели и стъпки за деяние, които ще извървим ръка за ръка. Стажантите имат шанса да работят в потвърден и одобрен екип с богат опит в областта на търговията. За тях ще е изключително скъпо, че ще опознаят в детайлности бизнес културата на работа в „ Лили Дрогерие “.

Ето какво споделиха гениите, минали през стажа на „ Лили Дрогерие “:

Десислава: „ Мениджърската стратегия освен ми разреши да вникна в работния развой на една огромна компания, а и да опозная и себе си. Даде ми опция да развия свои качества, за които даже и не подозирах. Научих се на отговорност и работна дисциплинираност. Но с изключение на работа, по време на програмата имаше и доста занимателни моменти. Запознах се с чудесни хора и осъзнах какъв брой е значимо човек да умее да комуникира с другите. Благодарна съм, че от една билборд реклама, която видях на улицата напълно инцидентно, съумях да стана част от фамилията на „ Лили Дрогерие “.

Илияна: „ Желанието, което ме накара да аплайвам за Мениджърската стратегия на „ Лили “, e точно опцията да се докосна до една огромна компания, насочена към предоставяне на познания и умения за младежите, предоставяйки им опция за сполучлив старт в „ Живота на кариерата “. Несъмнено за себе си направих верния избор със започването на стажа. От своя страна, това ме направи още по-благодарна, щастлива и оценена, поради предлагането да продължа работа в компанията и след стажантския интервал. Тази стратегия е прекарване, което ще остане паметен отпечатък за мен. “

Хайде, самоуверено – към бъдещето!

Условията за присъединяване и формата за кандидатстване са изложени тук. Заявки могат да бъдат изпращани до 15.06.2024 година Всички кандидатури ще бъдат прегледани при цялостна конфиденциалност според Закона за отбрана на персоналните данни. Само утвърдените по документи претенденти ще бъдат поканени на изявление с екипа на „ Лили Дрогерие “.
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР