Щатът ще привлече рекордните 13 милиарда долара - надхвърляйки годишните

...
Щатът ще привлече рекордните 13 милиарда долара - надхвърляйки годишните
Коментари Харесай

Ню Мексико, щат номер 2 по производство на петрол в САЩ, се готви за възможен край на богатството на доходите

Щатът ще притегли рекордните 13 милиарда $ - надхвърляйки годишните отговорности за разноски с една трета, икономисти от четири държавните организации споделиха в презентация пред законодателен панел. Прогнозата от понеделник планува растеж от 2,2% в приходите на щатското държавно управление, в допълнение към растежа от 10,2% през настоящата бюджетна година.

Прогнозата за приходите на държавното управление дефинира основата за договарянията по бюджета, когато ръководеният от демократите законодателен орган се свика през януари, и може да разшири напъните за заделяне на пари, с цел да се подсигурява, че сериозните стратегии устоят, когато приходите от нефт се намалят. Прогнозата предизвестява, че забавянето на производството на нефт и по-ниските цени се чака да генерират доста по-малко федерални заплащания през идната година и по-късно.

До края на десетилетието приходите от нефт евентуално ще стартират дълъг, постоянен спад, “ трансформирайки се в пречка за растежа на приходите, защото глоб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР