Щатът Илинойс разреши употребата на марихуана, а губернаторът помилва хиляди

...
Щатът Илинойс разреши употребата на марихуана, а губернаторът помилва хиляди
Коментари Харесай

Марихуаната вече е легална за употреба в щата Илинойс

Щатът Илинойс позволи използването на марихуана, а губернаторът помилва хиляди с минали присъди за дребни количества канабис, предава AFP.
Марихуаната към този момент не е „ мека ” дрога Според специалисти – води до шизофрения
Законът ще разреши на поданици на възраст над 21 години да закупуват законно марихуана и ще анулира хиляди присъди в целия щат.

" Възстановяваме правата на десетки хиляди поданици на Илинойс. Ние привеждаме в регулация и сигурност по-рано рисковия и противозаконен пазар и сътворяваме нова промишленост, която слага капитала в основата си ", съобщи губернаторът на Илинойс Джей Робърт Прицкер.
Погребение в Германия приключи в незабавното – сервирали кекс с марихуана Това се е случило през август, само че локалната полиция оповестява за куриозния случай чак в този момент от почитание към опечалените
Прицкер разпореди 11 017 помилвания за хора с присъди за дребни количества канабис, първият кръг от плануваните за опрощение и реабилитиране общо над 700 000 души, написа " Фокус ".

Според изказването новият закон ще вкара 25 % от приходите от продажба на канабис в щата, с цел да помогне на „ общностите, наранени най-силно “ от по-ранното противопоставяне на марихуаната.
Най-голямата наркоранжерия в Русенско е имала хотелски комплекс Наркопроизводството е разрушено през вчерашния ден при профилирана интервенция
Жителите на Илинойс на възраст 21 и повече години към този момент ще имат право да имат законно 30 грама канабис, пет грама концентрат на канабис или 500 мг THC - главната дейна съставна част на канабиса - съдържащи се в артикул, пропит с канабис.

Досега марихуаната била позволена единствено за медицински цели в Илинойс.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР