Щастливият брак е истински късмет, щастливият развод - цяло изкуство.

...
Щастливият брак е истински късмет, щастливият развод - цяло изкуство.
Коментари Харесай

Развод ми дай... и $137 милиарда!

Щастливият брак е същински шанс, щастливият бракоразвод - цяло изкуство. Стара истина е, че даже сълзите по изгубената обич са по-поносими, когато се преглъщат със скъпо шампанско. А Маккензи Безос, брачната половинка на най-заможния мъж на планетата, сигурно може да си го разреши в неограничени количества. Тя и шефът на компанията за онлайн продажби на дребно Аmazon Джеф Безос, чието положение възлиза на 137 милиарда $, оповестиха развода си при започване на годината. Ако си поделят насъбраните пари поравно, Маккензи ще се трансформира в най-богатата жена в света, пресметнаха финансови анализатори.

Трудно е обаче да се допусне, че това е задачата в живота на 48-годишната писателка, която е цялостно отричане на вида златотърсачка. Запознава се с неугледния Безос, до момента в който следва креативно писане в Питсбърг и се влюбва в него „ поради заразителния му смях “. Ако се има вяра на личните самопризнания, Маккензи въодушевява предприемчивия си обичан да сътвори уебсайт за продажба на книги. Впоследствие бизнесът, в който са вложени едвам 300 000 $, се трансформира в международна платформа и носи милиарди долари.

Но Маккензи си остава същото непретенциозно и отдадено на изкуството момиче. Вместо скъпи рокли избира да носи дънки и тишърти. Отегчава се от лъскавите празненства и почивките в първокласни хотели. Сама отглежда трите им деца (четвъртото е осиновено), въпреки да има финансовата опция да наеме войска от бавачки.

Маккензи има всичко - богат мъж, прелестни деца, две издадени книги и благотворителна активност за милиони. Но както твърди героят на Силвио Берлускони в лентата на Паоло Сорентино: „ да имаш всичко, не е задоволително “.

За Маккензи тази „ непълнота “ си има име - Лорън Санчез. По-лошото е, че към това име върви ефектна визия, надалеч от семплото схващане за жанр на някогашната мисис Безос. По всичко проличава, че секси брюнетката е завъртяла главата на порядъчния Безос, който до неотдавна твърдеше, че домашният уют и разбирателството сред сътрудниците е най-важното във всяка връзка.

Доказателствата, че си е трансформирал мнението, пристигнаха напълно скоро. Американският таблоид " National Enquirer " разгласява огромно следствие за връзката на милиардера с някогашната тв водеща. В изданието бяха поместени 11 страници с папарашки фотоси и есемеси с любовни самопризнания, изпратени от Джеф Безос до Лорън.

И до момента в който романтиците виждат в тази история началото на една огромна обич, вложителите на Уолстрийт наблюдават трескаво дали съглашението за развода на Безос ще повлияе върху акциите на Amazon.

Берлускони - брак, стъпил върху портфейл

Макар Силвио Берлускони да твърди, че е по-висок от Путин и Саркози, достоверни източници означават, че е с растеж тъкмо 1,65 м. Бившият италиански министър председател е живото доказателство, че когато един мъж стъпи върху портфейла си, става доста по-висок. Именно на милиардерския му сексапил се дължи близо 25-годишният му брак с хубавицата Вероника Ларио, приключил с гръмък бракоразвод през 2014 година

Берлускони е наказан да заплаща на някогашната си брачна половинка по 1,4 млн. евро всеки месец като част от съглашението по развода. По-късно съдът в Милано анулира напълно издръжката с претекста, че Ларио е задоволително богата, тъй като има капитал от 16 млн. евро, фамилни бижута и издателска къща.

Вероника и Силвио приключват връзките си още през 2009 година, откакто министър председателят се появи на 18-ия рожден ден на Ноеми Летиция, с която медиите в страната го свързваха.

През 2011 година към името му избухва различен скандал - с малолетната екзотична танцьорка Руби. Берлускони бе упрекнат, че е правил секс с малолетна, само че по-късно италианският съд го оправда.

Робърт де Ниро и Грейс Раздяла на изправителен

Дори звездите с доста пари не всеки път съумяват да се разведат от първия път. В случая на Робърт де Ниро и Грейс Хайтауър нещата стоят тъкмо по този метод. Холивудската звезда и брачната половинка му, които през 2018-а оповестиха развода си, имат 21 години брак, само че и една разлъка зад тила си. Носителят на две награди „ Оскар “ подава документи за бракоразвод още през 1999 година

По време на правосъдната борба за попечителството над сина му Елиът, който страда от аутизъм, той и жена му стопират процеса по анулиране на брака си. Двамата се сдобряват и любовта им пламва още веднъж. Подновяват брачните си обети през 2004 година в компанията на Мартин Скорсезе, Мерил Стрийп и Бен Стилър.

Робърт и Грейс имат две деца - Елиът и Хелън. Де Ниро е татко и на извънбрачни близнаци от връзката си с модела Туки Смит - Джулиан Хенри и Арън Кендрик. Сега, въпреки и на 75, той се подрежда измежду най-желаните ергени в Холивуд.

Дженифър Анистън и Джъстин Теру Приятели предсказаха, че не са един за различен

Сред най-изненадващите и трагични раздели на годината беше тази на Дженифър Анистън и Джъстин Теру. Двамата артисти взеха решение да продължат по разнообразни пътища в живота, като оповестиха вестта за развода си през февруари 2018-а.

Звездата от „ Приятели “ и половинката имаха потребност от по-малко от три години, с цел да стигнат до извода, че не са един за различен. Това, което бе невидимо за влюбените обаче, от дълго време беше ясно за техните другари. Част от тях бяха доста скептични към съюза им и непрестанно говореха, че е жертван.

" Тя направи доста жертви, опита се да живее в Ню Йорк, в жилището на Теру, само че липсваха приятелите в Лос Анджелис. Съпругът пък не можа да се приспособи към ситуацията в Холивуд и да откри общ език с обкръжението на Джен. Може би това бе повода двамата да прекарат по-голямата част от брака си разграничени ", настояват хора от обкръжението на звездната двойка. Според тях през последните 18 месеца от брака си двамата живеели настрана един от различен.

Дамите също заплащат

Все повече дами в Съединени американски щати заплащат солидни суми на някогашните си съпрузи, сочи изследване измежду 1650 брачни юристи. Около 45% от участвалите в допитването означават нарастване в броя на дамите, които заплащат съпружеска прехрана.

Тенденцията се очерта още преди 10 години, когато шефът на Формула 1 Бърни Екълстоун, един от най-богатите хора във Англия, се развежда с хърватския модел Славица Радич през 2009 година

Бракоразводното съглашение е на стойност 1,2 милиарда $ и въпреки че детайлностите не са доста ясни, при този бракоразвод Радич е тази, която заплаща на Екълстоун.

Певицата Бритни Спиърс също заплаща прехрана на някогашния си брачен партньор Кевин Федърлайн. Той даже се оплакал пред съда, че получава „ единствено “ 20 000 $ на месец.

Федърлайн живее за нейна сметка от години, откакто двойката се разведе през 2007 година.

Певицата ще би трябвало да заплаща на танцьора няколко хиляди $ повече за разноски по синовете им, които живеят с татко си. Бритни не е въодушевена от тази вероятност, защото не желае децата да привикват с лукса и да се разглезват.

Мърдок я прежали за 17 дни

Медийният магнат Рупърт Мърдок може да влезе в класацията за най-скоростно претърпян бракоразвод. С втората си брачна половинка - журналистката Анна Торв, Мърдок има 31-годишен брак и три деца.

Но и двамата не страдат от непотребна прочувственост. Само 17 дни откакто се развежда с нея, Мърдок се дами за 37 години по-младата от него Уенди Денг. Анна също не си губи времето и се омъжва шест месеца след раздялата им. А и какво да му мисли - въпреки всичко си потегля от този брак със солидно положение, възлизащо на 1,7 милиарда $.

През 2013-а 82-годишният тогава милиардер се разведе и с Уенди, въпреки че като същинска тигрица тя се хвърли да го отбрани от ядосан британец в Народното събрание, където Мърдок бе привикан да дава пояснения по скандал с нелегално подслушване.

Три години откакто се раздели с Уенди, магнатът се врече на Джери Хол - някогашната жена на Миг Джагър. В момента Джери е на 62 и отново е с 25 години по-млада от Мърдок.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР