Щастливата връзка не е мираж, нито пък илюзия. Щастливата връзка

...
Щастливата връзка не е мираж, нито пък илюзия. Щастливата връзка
Коментари Харесай

Какво е нужно за щастливата връзка? Истинска любов и шепа доверие

Щастливата връзка не е мираж, нито пък заблуда. Щастливата връзка не е невъзможна. Напълно допустимо е да бъдеш в връзки, които да те вършат щастлива и спокойна. Щастието зависи само от теб и твоя сътрудник и какъв брой мощно желаете това. За да бъдете щастливи, би трябвало да забравите за егото и гордостта. Ако желаете да бъдете щастливи ще ви се наложи да организирате повече откровени диалози и да сте откровени един към различен. Лъжите, измамите и манипулирането също нямат място във вашите връзки.

Да, любовта може да те направи доста щастлива. Да, любовта не е наложително постоянно да бъде тъжна и да завършва с трагичен край. Възможно е да останеш с индивида, с който си сега. Не е нужно да се разделяте. Вие самите избирате по какъв начин да се развият връзките ви и какво ще си дадете един на различен. Всичко е във вашите ръце.

Ето какво е нужно, с цел да бъде връзката ви щастлива.

Доверие

Доверието е в основата на здравите връзки. За страдание в днешно време доста двойки се провалят и се разделят, поради проблеми с доверие. Социалните мрежи в допълнение оказват помощ за неговото опустошение. Но в случай че в действителност държите един на различен, то тогава би трябвало да си имате цялостно доверие. Без никакви секрети между тях и без скрити планове. Ако нещо те тормози в неговото държание, просто му го кажи и се пробвайте посредством диалог да изгладите нещата. Пазете доверието по този начин, както и любовта. Без него връзката ви е обречена на неуспех.

Уважение

Още едно наложително изискване, с цел да бъде връзката ви сполучлива. Уважението не може да бъде принудително. То би трябвало да извира от самите нас. Ако не почитаме своя сътрудник, то тогава за какво сме с него? Уважението е ключът към опазването на любовта. То поддържа връзката спокойна и щастлива. На първо място би трябвало да почитаме и одобряваме индивида до нас подобен, какъвто е. Ако отхвърляме същинската му същина и се опитваме да го променим, по този метод ще му причиним болежка, само че освен на него, а и на нас самите. Ако искаш да имаш здрава връзка с твоя сътрудник, би трябвало да уважаваш метода му на мислене, мнение, хрумвания, жанр, занимания и така нататък

Интимност

Много пъти сме споменавали, че неналичието на фамилиарност води до затруднения във връзката и постоянно до разлъка, която е най-неприятната развръзка за двама влюбени. Но постоянно мъжът и дамата разрешават това да се случи. За да бъде връзката ви сполучлива и да ви носи благополучие, би трябвало да се грижите за нея всеки ден. Дори и да сте отдавна дружно, не забравяйте да поддържате искрата и тръпката сред вас.

Приятните изненади, разходките, почивките единствено двамата, ще ви се отразят доста добре. И не пропускайте нито един ден, в който да не се целунете и да не бъдете интимни. Само по този метод ще съумеете да запазите връзката ви и да се радвате на щастливи връзки. Но несъмнено значимо е да се спомене, че и двамата би трябвало да се грижите взаимно един за различен и най-много да го желаете. В противоположен случай, когато напъните са единствено от едната страна, още веднъж ще стигнете до проблемите, които може би ще доведат до разлъка. Щастието е в споделеността.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР