“Щастлив съм, защото сбъднах мечтата си да се докажа на

...
“Щастлив съм, защото сбъднах мечтата си да се докажа на
Коментари Харесай

Фики: С победата в Капките защитих фолк гилдията - slava.bg

“Щастлив съм, тъй като сбъднах фантазията си да се потвърдя на родна сцена ", споделя огромният победител в осмия сезон на музикалното шоу “Като две капки вода” Фики Стораро в днешния брой на вестник “Телеграф”.

"Изключително признателен съм на публиката която не спря да ме поддържа от първия лайв до края. В доста от случаите излизах напред в общата ранглиста точно поради вота на феновете ", доплъва младият артист.

"Изключително съм признателен и на всички сътрудници, които ме поддържаха в последните два дни преди финала, споделяйки клипове в обществените мрежи, с които да ми вдъхнат кураж и убеденост. След шоуто доста от тях ми се обадиха, поздравиха ме ", описа Фики. Той разкри още, че негови сътрудници от поп-фолка са му споделили какъв брой горди са, че с тази победа е потвърдил, че в попфолка има надарени реализатори, които не трябва да бъдат подценявани.

"Колегите от поп и R&B музиката пък ми споделиха, че с помощта на Капките са ме преоткрили. Самият аз не разделям музиката на жанрове, а на хубава и неприятна. Тази премия ме задължава да върша единствено стойностна музика. Обещавам, че няма да отчайвам почитателите си с нито една ария, която ще пусна от тук нататък”, зарече се синът на Тони Стораро.

Въпреки събитията звездният тим на предаването, дружно с актьори от предишните му сезони са намерили метод да полеят края на шоуто, като празненството е траяло чак до ранни зори.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР