Щастие е, когато осъзнаеш, че най-хубавите неща в живота не

...
Щастие е, когато осъзнаеш, че най-хубавите неща в живота не
Коментари Харесай

Когато ме обичаш…

Щастие е, когато осъзнаеш, че най-хубавите неща в живота не са неща, а чувства, чувства…

И няма по-велико възприятие от любовта! Тя е на всички места към нас, само че най-много вътре в нас. Когато я носим в себе си, светът като че ли става по-добър. И когато ме обичаш, аз самата ставам по-добър човек. Усмихвам се на слънцето и благодаря за днешния ден. Защото имам вяра, че съм благословена! Защото чувствам насладата!

Когато ме обичаш, когато слушам по какъв начин сърцето ти тупти, облегнала се на мощните ти плещи, по-спокойна съм. Чувствам се предпазена и щастлива. Не ме е боязън от нищо и не желая да знам какво ще стане на следващия ден. Искам този момент да продължи постоянно, тъй като няма нищо по-хубаво от това да съм в прегръдките на най-любимото момче.

Когато ме обичаш, слушам любовта ти, чувствам я, даже и да мълчиш. Защото няма нищо по-хубаво от тишината, когато до теб е обичаният човек . Разбираме се единствено с взор, а целувките ни споделят всичко. Не е нужно доста да приказваме, с цел да покажем възприятията си. Действията са значими! Затова… дано се целунем!
<
Когато ме обичаш, усещам се свободна. Толкова свободна да бленувам, да пътувам към луната, да тичам боса на плажа, да танцувам под дъжда. Защото знам, че с теб мога да направя всичко и всичко дружно ще изградим. Никой няма да ни съди, никой нищо няма да ни забрани. Защото любовта не познава граници и не се стопира пред нищо!

Когато ме обичаш, щастлива съм! Защото знам, че ще заспя спокойна, сгушена в моя обичан. А сутринта ще се събудя с усмивка, целуната от най-хубавия мъж. Щом чувствам топлината на твоята обич, не помня всички грижи и проблеми. Виждам красивите неща. Вярвам, че най-хубавото следва! Защото сме си двама – аз и ти!

Инфо: https://www.iwoman.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР