Щангистът Христо Христов е Спортен талант №1 на Еврофутбол за

...
Щангистът Христо Христов е Спортен талант №1 на Еврофутбол за
Коментари Харесай

Щангистът Христо Христов е Спортен талант №1 на Еврофутбол за 2018 г.

Щангистът Христо Христов е Спортен гений №1 на Еврофутбол за 2018 година
17-годишният играч по повдигане на тежести Христо Христов е Спортен гений №1 на "Еврофутбол" за 2018 година Младият щангист тази година стана първи на републиканското състезание за мъже в Асеновград, първи на републиканското за мъже в Хасково, първенец на Европейското състезание в Милано, на второ място и олимпийски връх в придвижването изхвърляне на Олимпийските игри в Буенос Айрес и втори на републиканското състезание за мъже във Варна.

„ Еврофутбол “ провежда публична заключителна гала за стратегия „ Спортни гении 2018 година “, на която бяха оповестени десетте най-хубавите състезатели за актуалната година. На нея всички присъстващи спортисти получиха самопризнание за триумфите си – специфични сребърни медали и грамоти.

На събитието участваха както състезателите, които букмейкърската къща поддържа финансово през миналите месеци, по този начин и техните родители и треньори, публицисти, сътрудници по плана и спортни деятели.

ТОП 10 на Спортните гении на „ Еврофутбол “, които бяха избрани след гласоподаване на медийните сътрудници и представители от Групата на съветниците, получиха парична награда от компанията за своите триумфи, гений и неизменност. Основен аршин, по който бяха оценени, са техните достижения.

Ето имената на отличените и сборният брой точки, формирал класирането им:

1. Христо Христов – 1000 лева – 168 точки;

2. Мария Делчева – 800 лева – 156 точки;

3. Диана Петкова – 600 лева – 133 точки;

4. Калоян Бинев – 400 лева - 91 точки;

5. Борис Йотов – 400 лева – 77 точки;

6. Александър Джорджев – 300 лева – 76 точки;

7. Петър Божилов – 300 лева – 68 точки;

8. Гергана Топалова – 300 лева – 60 точки;

9. Емилия Тасева – 300 лева – 51 точки;

10. Рахим Рашайда – 300 лева – 45 точки.

„ През 2018 година стратегия „ Спортни гении “ се извършва за седма поредна година, като досега в нея са вложени общо над 850 000 лв. за финансиране на повече от 160 млади надарени български спортисти. През миналите години сме се убедили, че програмата дава отговор на голямата потребност от средства за тяхната подготовка. Възхищавам се на родителите, тъй като ги поддържат в сложните им решения. Благодаря, че сте го създали, с цел да се гордеем през днешния ден с тези спортисти! “, сподели шефът на „ Еврофутбол “ Руди Вачкова.

„ Нямаше да има стратегия „ Спортни гении “, в случай че „ Еврофутбол “ няма сърце, схващане и има вяра в смисъла на напъните, които влага, с цел да промени живота на спортните гении “, добави Илияна Николова, изпълнителен шеф на Фондация „ Работилница за цивилен начинания “ (ФРГИ) – главен сътрудник по програмата.

„ Участниците в стратегия „ Спортни гении “ с всяка минала година демонстрират все по-добри и по-добри достижения. Поздравления на „ Еврофутбол “ и на екипа на Фондация „ Работилница за цивилен начинания “ за тази прелестна стратегия “, сподели Ирина Русева, водещ на спортно шоу „ Гонг “ по Дарик радио и член на Групата на съветниците по стратегия „ Спортни гении “. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР