Шри Шри Рави Шанкар е известен йога учител, мъдър наставник,

...
Шри Шри Рави Шанкар е известен йога учител, мъдър наставник,
Коментари Харесай

Световноизвестен гуру съветва българите как да се справят с изолацията

Шри Шри Рави Шанкар е прочут йога преподавател, умен ментор, един от основателите на международното придвижване “Изкуството да живееш”, което има доста интензивно посланичество и у нас. Наскоро Шри Шри Рави записа малко видео, в което дава насоки и препоръки във връзка със международната изолираност на хората заради пандемията от ковид.



Темата на срещата е “Как да се сближим с младото поколение”. Тя е настояща и във времена, без обществена изолираност, защото постоянно другите генерации се схващат мъчно заради разлики във възгледи, цели и убеждения за живота.

В тази посока Шри Шри Рави Шанкар дава редица препоръки.

"Трябва да отрежем желанията на нашите деца и внуци, тъй като си мислим, че техните диви хрумвания няма да проработят или ще е доста рисковано. Като по-възрастни хора, вие не желаете да поемате опасности. Искате нещата да са плавни, тъй като сте видели живота във всичките му страни, с възходи и падения. Но желая да ви кажа нещо: би трябвало да им дадете някакво пространство, макар че желанията ви са верни, не трябва да наподобява като че ли ги контролирате ", споделя той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР