Шпиони в екипа си хвана водещият Слави Трифонов – пише

...
Шпиони в екипа си хвана водещият Слави Трифонов – пише
Коментари Харесай

Гръмна Току-Що! Слави Погледна Под Масата И Подскочи До Тавана! Най-Близък Му Заби Камата! Предаден Е От

Шпиони в екипа си хвана водещият Слави Трифонов – написа „ България през днешния ден “. На една от оперативките си Дългия и хората му бистрили новия сезон, когато човек от екипа намерил записващо устройство, хванато с тиксо под масата.

Какво е това? “ – поинтересувал се водещият, а разбирачи незабавно пуснали записа. Оказало се, че има пробойна в защитата си и Слави начаса уволнил къртицата. Той почнал и лично следствие.

Разигралата се преживелица не е първата, на която попада Дългия, настояват от екипа му. Хора, интересуващи се от живота на Слави Трифонов, непрекъснато дебнели за детайлности по отношение на проектите му, спонсорите му и близкия му кръг. И различен път шоуменът е установявал пробойна и включването на името си в всякакви интриги, за които последно научавал. Това предиздвикало водещия да е извънредно дискетен в последните месеци, поради и новия план, който публично оповести преди три дни. Той ще търси преуспели българи в чужбина и ще ги кара да се връщат в родината, с цел да се осъществят в политиката и по този начин да трансформират страната към положително.

„ Шефът се е изолирал, само че не от надменност, а поради това, че не може да се довери на никого с изключение на на най-близките си – сценаристите. Те май са единствените, които през годините не го предадоха “ – споделя непосредствен до екипа на Слави Трифонов. Именно от сценаристите се чака да създадат промени в шоуто тази година – да включат повече песни на Слави, да вършат състезания и да забавляват публиката с повече присъединяване на надарените артисти.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР