Шойгу изслуша доклад на военния командир генерал-лейтенант Андрей Мордвичев, на

...
Шойгу изслуша доклад на военния командир генерал-лейтенант Андрей Мордвичев, на
Коментари Харесай

Шойгу инспектира команден център на руските войски на фронта в Украйна

Шойгу изслуша отчет на военния пълководец генерал-лейтенант Андрей Мордвичев, на командири и офицери от командния център във връзка със обстановката на фронта, с характера на дейностите на украинските сили и с осъществяването на бойните задания от страна на съветските въоръжени сили.

Министърът на защитата обърна изключително внимание на нуждата от нанасяне на ефикасни изпреварващи провали на украинските сили при изтласкването им от позициите, които заемат. Тези ограничения подсигуряват оптимално запазване на живота и здравето на съветските военнослужещи, се споделя в изказване на съветското министерство на защитата.

На 1 август съветското министерство на защита заяви, че началникът на генералния щаб на съветските въоръжени сили Валерий Герасимов е инспектирал команден център на съветските войски в Запорожка област. В рамките на инспекцията Герасимов изслуша отчет на генерал-полковник Александър Романчук за ситуацията на фронта, за характера на дейностите на украинските сили и за метода, по който съветските сили извършват бойните си задания.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР