Шоуто Шампионска лига се завръща тази вечер с осем мача

...
Шоуто Шампионска лига се завръща тази вечер с осем мача
Коментари Харесай

Шоуто шампионска лига се завръща

Шоуто Шампионска лига се завръща довечера с осем мача от третия кръг в груповата фаза. В днешния ден ще се изиграят срещите от групи “А ”, “В ”, “С ” и “D ”.

Като вълнуващи се обрисуват още първите два мача от 19:45 часа.

В единият от тях финалистът от предишния сезон Интер приема Ред Бул (Залцбург). Двата тима са разграничени единствено точка и група “D ” се обрисува извънредно завързана. Евентуален триумф ще улесни задачата на отбора на Симоне Индзаги, само че италианците би трябвало да имат едно мислено, тъй като противникът завоюва предходното си посещение, на Бенфика посред Лисабон.
Португалският първенец към този момент е разочарованието, откакто записа две провали. Това задължава “орлите ” да надвият Реал Сосиедад, а имат преимуществото, че срещата ще е на техния “Луш ”. 

Ранен ще е дуелът и сред Галатасарай и Байерн (Мюнхен). Баварците са безкомпромисни в груповата фаза на шампионата и нова победа в този момент ще ги направи съвсем сигурни за осминафиналите, защото до момента имат цялостен актив от точки. Успехът на турците над Манчестър Юнайтед на “Олд Трафорд ” обаче им дава нужната убеденост да потърсят нещо и от този мач.

" Червените дяволи " пък нямат право на новото отчаяние и би трябвало непременно да се оправят с ФК Копенхаген в Англия. Датчаните имат единствено точка до момента и възможен “хикс ” в “Театъра на фантазиите ” ще зарадва другите два тима в групата.

Рекордьорът по титли в Шампионската лига Реал Мадрид гостува на Брага с единствената концепция да усили актива си на 9 точки и да се приближи на крачка до идната фаза. През уикенда обаче “белите ” бяха изтощени от Севиля, а ги чака и дерби с Барселона в събота. Португалците не са за подценяване, тъй като в предишния кръг съумяха да си тръгнат с триумф от Берлин, без значение че губеха с 0:2 от Унион.
Сега в немската столица ще гостува и Наполи, който редува мощни със слаби игри. Поражението от Реал във втория кръг значи, че първенецът на Серия “А ” би трябвало да покаже класа, тъй като в противоположен случай рискува да се забърка в борба за второто място с Унион и Брага.

Със сигурност забавно ще бъде и в Севиля, където домакините одобряват Арсенал. Тимът от Андалусия започва едва в Ла Лига, само че последователно си върна увереността и към този момент демонстрира познатото си бойко лице. Мачът е основен и за двата тима на фона на класирането, тъй като Ланс се обрисува като фактор.

ПСВ Айндховен не е за отписване, въпреки към този момент да е финален в класирането в група “В ”. Сега “филипсите ” имат опция да се върнат в играта с победа над французите.МАЧОВЕТЕ ДНЕС: 

Група А

19:45 Галатасарай - Байерн Мюнхен

22:00 Манчестър Юнайтед - Копенхаген

Група B

22:00 Ланс - ПСВ Айндховен

22:00 Севиля - АрсеналChampions League

Група С

22:00 Брага - Реал Мадрид
22:00 Унион Берлин - Наполи 

Група D

19:45 Интер - Залсбург

22:00 Бенфика - Реал Сосиедад
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР