Шоуменът Слави Трифонов публикува във Фейсбук профила си подигравателен коментар

...
Шоуменът Слави Трифонов публикува във Фейсбук профила си подигравателен коментар
Коментари Харесай

Слави Трифонов към кмета на Стара Загора: Ти си голям смешник

Шоуменът Слави Трифонов разгласява във Facebook профила си саркастичен коментар за кмета на Стара Загора Живко Тодоров (ГЕРБ), който заведе дело за засегнатост против негов съгражданин, който го нарекъл " палячо " в група в обществената мрежа.
Градоначалникът желае обезщетение от 26-годишния мъж, тъй като тези " оскърбителен изказвания " довели до " смяна физическия му и душевен статус ", а мислите му били " захласнати от разбор на верността на написаното вместо към позитивното решение на проблемите на Общината ни ".
В различен пост въпросният старозагорец Иван Киров е написал " Крадоха, копаха, ср.ха и си потеглиха след това отново го изберете ". Повод за мненията е няколко пъти неспазен период за ремонт в града.
Преди дни стана ясно, че Тодоров е завел серия от каузи за обиди в обществените мрежи по негов адрес, въпреки и не под негови изявления, а в дискусионни групи. Като очевидци в негова изгода съда се явят едни и същи негови доближени.
Ето какво написа водещият на " Шоуто на Слави " в обществената мрежа по този мотив:
" Забелязал съм, че доста са ни обидчиви ръководещите. Все едно не сме ги избрали на работа, а са ни нещо като гаджета. И би трябвало да ги обгрижваме, дундуркаме и да внимаваме да не ги обидим.
Ето и следващата афектирана девойка от властта - кметът на Стара Загора Живко Тодоров съди за 5 хиляди лв. мъж, нарекъл го " палячо " във " Facebook ". Причина за тъжбата на Тодоров са два коментара на подсъдимия под обява във " Facebook " в " Група за истината за Стара Загора " от 15 август предходната година. В единия коментар подсъдимият е написал: " Щото тоя палячо даже не е в града... "
Човекът, който е изрекъл тази невъобразима засегнатост “смешник”, е на 26 години и се споделя Иван Киров. Иване, кой си ти, че ще наричаш кмета си “смешник”, бе? Да не би ти да му плащаш заплата? Да не би ти да му даваш служебната кола, топлото местенце и да си му началник? А, забравих, ти в действителност му плащаш заплатата с налозите си. Затова си му и началник. Както и всички жители на Стара Загора са му шефове.
Но вижте до какви тежки последствия е довела за кмета на Стара Загора тази гнусна засегнатост “смешник”. Самият кмет в жалбата си пред съда написа:
" Използването на жаргона " палячо " цели охарактеризирането ми като лек, смешен човек... (...) Изразът е елементарно запаметяващ се и заради това – сложен за занемаряване, като изисква нескончаем интервал за възобновяване на пълноценното чувство за ненакърнени чест и лично достолепие, както и изчистване от мисленето на читателите на подозренията по отношение на типа който му показва.”
Затова, скъпи жители на Стара Загора, разбирате по какъв начин се усеща вашият кмет. Той е гальовен, той е уязвим, той е раним. Такъв сте го избрали – внимателен и обидчив. Затова като го видите – целунете го. Прегъпнете го. Дайте му обич. Той има потребност от това. А ти, Иване, а ти, Киров – престани с тези обиди във фейсбук. Отиди в кабинета на кмета, подари му цветя, цункай тази нежна душа.
Но аз тъй като не съм от Стара Загора, ще кажа на кмета следното: “Кмете Живко Тодоров, кмете Живко, ти си огромен палячо.”
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР