Шоуменът и полузаявен бъдещ политик Слави Трифонов разкритикува БНТ, Нова

...
Шоуменът и полузаявен бъдещ политик Слави Трифонов разкритикува БНТ, Нова
Коментари Харесай

Слави с въпрос към БНТ и Нова: Членове сте на КРИБ, ще протестирате ли в подкрепа на Симеонов

Шоуменът и полузаявен предстоящ политик Слави Трифонов разкритикува Българска национална телевизия, Нова телевизия и национално представителните организации на хората с увреждания за отношението им към скандалното изявление на вицепремиера Валери Симеонов, който назова майките " кресливи дами на сякаш заболели деца ".

Трифонов попита чиновниците на  Българска национална телевизия и Нова телевизия, които са членове на бизнес организацията КРИБ, дали ще излязат на митинг против майките на деца с увреждания, откакто изпълнителният шеф на конфедерацията Евгений Иванов се закани да изкара 20 000 служащи в отбрана на вицепремиера националист. 

Другото запитване на гологлавия тв водещ е към Съюза на слепите, Съюза на глухите, Съюза на инвалидите и към Център за психически проучвания. Той желае да знае дали тези организации поддържат Симеонов откакто " мълчат като риби и не са взели никакво отношение ".

Ето и цялата обява на Слави Трифонов във фейсбук:

Предполагам всички знаете поговорката: „ С запитване и до Цариград се стига “.

По принцип е хубаво да питаш, тъй като даже и да не получиш информация, от време на време с запитване изразяваш позиция. И ето, в този момент аз знам, че няма да получа информация, само че ще задам два въпроса:

Първи въпрос: След като Българска национална телевизия и Нова телевизия са членове на КРИБ, това значи ли, че поддържат изявлението на изпълнителния шеф на КРИБ Евгений Иванов, че ще изкара 20 000 служащи против майките на децата с увреждания? И измежду тия 20 000 служащи, ще забележим ли и служащи на Българска национална телевизия и Нова?

Втори въпрос: Национално представителните организации на хората с увреждания – Съюз на слепите, Съюз на глухите, Съюз на инвалидите, Център за психически проучвания, поддържат ли Валери Симеонов и съгласни ли са с Валери Симеонов, откакто мълчат като риби и не са взели никакво отношение по този непоносим проблем?

Ще запитвам аз, ще запитвам, не тъй като съм тръгнал към Цариград, а тъй като диря къде се намира дъното на срама.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР