Шотландското дружество за защита на дивата природа търси да назначи

...
Шотландското дружество за защита на дивата природа търси да назначи
Коментари Харесай

Заплата 19 хил. долара: Това е най-сладката работа за тези, които са уморени от живота

Шотландското сдружение за отбрана на дивата природа търси да назначи човек, който да следи птиците на уединен остров, против годишна заплата от 19 000 щатски $, оповестява в. „ Дейли телеграф “. Става въпрос за необитаемия остров Ханда, на който живеят над 200 хиляди морски птици и който е най-отдалеченият остров във Англия. Търсеният претендент би трябвало да прекара самичък месеците от март до септември.

Всяко лято островът посещават над 7 хиляди туристи, четирима дълготрайни доброволци и 45, които идват да оказват помощ единствено за седмица. Те спомагат при преброяването на птиците. Туристите, които в най-оживените дни са над 150, идват да следят яребици, тъпоклюни кайри, междинен морелетник, полярна рибарка, елементарна гага и чайки.

„ Тази виновна позиция изисква отлични организационни умения, съчетани с огромна пригодливост. Ще би трябвало да организирате личната си стратегия за работа, както и тази на екипа доброволци “, споделиха от сдружението.

Кандидатите би трябвало да бъдат в добра физическа форма и да желаят да работят на отдалечено място. Постъпилият чиновник ще би трябвало да пътува всяка седмица до най-близкото село, с цел да пере облеклата си, да употребява банка, магазини и да зарежда бутилката с газта. Затова ще му бъде нужна шофьорска брошура и транспортно средство. Жилището му ще бъде обезпечено гратис.
Инфо: trud.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР