Шотландски фермери изписаха инициалите на британската здравна служба (NHS )

...
Шотландски фермери изписаха инициалите на британската здравна служба (NHS )
Коментари Харесай

Шотландски фермери изписаха инициалите на британската здравна служба със 150 овце

Шотландски фермери изписаха буквите на английската здравна работа (NHS ) със 150 овце. Живият надпис се появи на рид в Лас, региона Аргайл енд Бют в Западна Шотландия, оповестява в. "Дейли мейл ", представен от Българска телеграфна агенция.

Те решили да го създадат, с цел да изразят благодарността си и да издигнат духа на локалното население.

Агнетата оцеляват по Великден поради анулираните фамилни трапези и затворените заведения за хранене

Постижението по никакъв начин не било елементарно - съумели да задържат блеещото си стадо в позиция едвам от третия опит.

Боби Ленокс е очертавал буквите с бъги, а внучката му Кейт Никълсън е тичала по него с кофи храна. Животните са спирали да ядат и по този начин последователно са се оформили буквите. Дъщерята Кей Уилсън изясни, че всяка заран хранят овцете и те се подреждат след бъгито и го следват. Така им е пристигнала концепцията да оформят буквите. Снимките е направил брачният партньор ѝ.

"Опитвахме разнообразни ъгли и най-после се получи ", разяснява Кей Уилсън. Той прибавя: "Смешно е, тъй като хората си мислят, че са го създали овчарските кучета ".

"Всеки четвъртък излизаме да ръкопляскаме на медиците, само че никой не може де ни чуе. Този път искахме да създадем нещо, което хората в региона да видят " - добави тя.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР