Шотландска двойка поднови сватбените си обети десет години след сватбата

...
Шотландска двойка поднови сватбените си обети десет години след сватбата
Коментари Харесай

Двойка поднови сватбените си обети, след като отслабна с общо 92 кг

Шотландска двойка възобнови сватбените си клетви 10 години след сватбата си. В медиите на Острова се появиха фотоси от двете церемонии на семейство Робинсън, като булката и женихът наподобяват по доста друг метод. Освен че са с десетилетие по-възрастни, те са отслабнали с общо 92 кг, оповестява английският вестник " Деяли мирър ".

Британка се отхвърли от обичаната си храна, отслабна с 38 кг (СНИМКА)
 
Couple marry for the second time after losing 14 stone - and they're unrecognisable https://t.co/gRzukKnMZ5
— The Sun (@TheSun) July 29, 2017 Джанис и Уилям избягвали да вършат извършения и залагали на заведенията за бързо хранене, преди да се венчаят преди 10 години. Двамата обаче били толкоз влюбени, че не обръщали внимание на тежестта. Но на 36-годишния Уилям била сложена диагноза диабет и двамата решили да трансформират метода си на живот. Поглеждайки към сватбените фотоси, те не били изключително удовлетворени по какъв начин наподобяват.

Египтянката Абдулати отслабна с 242 кг (СНИМКИ)
Overweight couple so mortified by wedding photos they lose 14 stone and have their special day all over again https://t.co/YYFduKcowh pic.twitter.com/paXaQuxFLK
— Daily Mirror (@DailyMirror) July 28, 2017
Разкриха кои диети са по-безвредни и ефикасни

Двамата се записали на профилиран курс и отслабнали фрапантно. Уилям свалил близо 48 кг, а 34-годишната Джанис - над 44 кг. След като безусловно се преобразили, двамата решили да възобновят сватбените си клетви.
 
Couple renew their wedding vows after shedding 14 stone https://t.co/w1WtUfiU3P pic.twitter.com/EJTkQngwca
— STV News (@STVNews) July 29, 2017 Две зелени оръжия против връщането на килограми след диета

Булката била удовлетворена, че за втората си женитба съумяла да облече рокля с 10 номера по-тясна спрямо преди 10 години. Тя си спомня, че за първата гала облякла тоалет 22-ри размер, тъй като друго не й ставало. Когато обаче влезнала в магазина, с цел да потърси рокля за втория " огромен ден ", тя била щастлива, че съвсем всяка дреха, която харесвала, й ставала. Жената признава, че се разплакала.
 
 Уилям и Джанис се венчали в дома на майката на булката. Те изненадали фамилията и приятелите си на втората гала, като се появили изцяло разнообразни спрямо преди 10 години.

Вижте още:

Най-добрите храни за лятото

Ударните диети не обезпечават дълготрайно намаляване

Най-доброто средство против затлъстяване

Днес е потребно, на следващия ден – нездравословно: 9 мита за здравословното хранене
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР