Шотландия от днес отменя някои COVID ограничения. Вече е позволено

...
Шотландия от днес отменя някои COVID ограничения. Вече е позволено
Коментари Харесай

Шотландия отменя някои ограничения срещу коронавируса

Шотландия от през днешния ден анулира някои Коронавирус ограничавания. Вече е разрешено отварянето на нощните клубове, както и осъществяване на огромни събития на закрито. Остава обаче рекомендацията да се работи от у дома и правенето на латерален тест преди срещи с други хора, съобщи БНР.

Първият министър на Шотландия Никола Стърджън съобщи, че " Шотландия несъмнено потегля надолу по кривата ". Отпада и съветът против събиране на повече от три семейства, както и възбраната за контактните спортове на закрито. Отпада правилото за 1 метър отдалеченост и обслужване единствено на маси в заведенията.
Заради ковид: В Шотландия и Северна Ирландия молят военните да оказват помощ на " Спешна помощ "
Шотландското държавно управление изиска министерството на защитата да окаже помощ на службите за " Спешна помощ ". Подобен апел беше насочен...
Прочети повече
Според данните пикът на заразяванията е минал през първата седмица на януари. Дългосрочните ограничения обаче остават в действие. Тези ограничения са носенето на маски в публичния превоз и на публични места на закрито, както и схемата за имунизационни паспорти, където те се изискват.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР