Един от най-добрите родни DJ-и – Dian Solo от Deep

...
Един от най-добрите родни DJ-и – Dian Solo от Deep
Коментари Харесай

Dian Solo от Deep Zone в Disco Music Fest

Един от най-хубавите родни DJ-и – Dian Solo от Deep Zone Project става част от втората вечер на идния музикален фестивал – Disco Music Fest – Back to the 80’s and 90’s. Той ще излезе на сцената на Летен спектакъл Бунарджик в понеделник 24 юни, където с изключение на диджейски сет ще показа за първи път най-новия си трак, който направи дружно с No Mercy, а точно нова версия на международната денс класика – Missing (позната от осъществяването на Everything But The Girl).

“Disco Music Fest – Back to the 80’s and 90’s ” е основан за да забавлява жителите и гостите на града под тепетата. Фестивалът ще се организира на 23 и 24 юни от 20:30 часа. Във фестивала ще вземат присъединяване едни от емблемите на диско музиката – East 17, SNAP, No Mercy, Dr. Alban. Те ще ни пренесат в една ера, която е оставила трайна диря в музиката и до през днешния ден. За положителното въодушевление на всички гости ще има и DJ празненство под звездите.

Изпълнителите ще ни развълнуват с най – огромните си шлагери, като ни провокират да танцуваме и да се забавляваме дружно с тях.

На 23.06.2024г. старт на фестивала ще дадат SNAP и East 17, а втората вечер – 24.06.2024г. ще продължи с присъединяване на No Mercy и Dr. Alban.

През 2023 година, “Disco Music Fest – Back to the 80’s and 90’s ” взриви сцeната на Античен спектакъл Пловдив с присъединяване на неповторимите Kool end the gang и La Bouche.

Билети се продават на Билетна каса „ МаскАрт “ в Дом на културата „ Борис Христов “ и на всички каси на Ивентим – https://www.eventim.bg/…/disco-music-fest…/event.html

Онлайн в мрежата на Грабо – https://grabo.bg/disco-music-fest-0vk9f3
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР