Шотландия е една доста интересна футболна дестинация, която в последните

...
Шотландия е една доста интересна футболна дестинация, която в последните
Коментари Харесай

Футболист или хулиган? Защо не и двете!

Шотландия е една много забавна футболна дестинация, която в последните години като че ли изпадна от радара на българския ентусиаст, въпреки че в локалните шампионати имаше родни играчи. След ерата “Стилиян Петров” в Селтик и краткотрайния престой на Александър Тонев на “Селтик Парк”, островитяните останаха на по-заден проект за сметка на именитите си съседи от Англия.

Сега обаче шотландците още веднъж са на футболната карта, въпреки и не поради напълно футболна причина. Героят е Пол МакГоуан от Дънди ФК, който прикова погледите върху себе си и се трансформира в безспорен шлагер в социланите мрежи по време на среща от първия кръг на Премиършип сред неговия отбор и Сейнт Мирън.

Дънди загуби с 1:2, само че това надалеч не бе най-интригуващото нещо от този конфликт. По-наблюдателните фенове видяха, че МакГоуан има странна подутина на левия крайник, а в следствие се разбра, че той играе с проследяваща гривна на крайници поради неспирните си проблеми със закона.

Thug footballer Paul McGowan plays Scottish Premiership match wearing an ELECTRONIC TAG after being spared jail for spitting on a bouncer pic.twitter.com/aZmA2JgxBW
— Lilian Chan (@bestgug) August 6, 2018
Бившият футболист на Селтик, който за малко се засече със Стилиян Петров в гранда от Глазгоу в самото начало на кариерата си, е нещо като клиент на локалната полиция и през последните осем години е имал четири близки срещи с управляващите. Последната от тях е по време на празненството за края на предишния сезон, МакГоуан наплюва защитата на нощен клуб, след което е наказан на 200 часа общественополезен труд. Той заплаща компенсанция от 200 паунда на жертвата си и в това време е подложен на пробация в идната една година.

7. Tag a mate.

Dundee FC midfielder, Paul McGowan, was pictured with his ankle tag in their 2-1 defeat to St. Mirren. He was wearing it as he admitted to spitting at a bouncer outside of a nightclub in May. Its just his 4th conviction in the last 8 years. He sounds a nice bloke. pic.twitter.com/R0aNUbChL7
— Consistent in Patches (@in_patches) August 6, 2018
Точно тук идва и електронната гривна на левия му крайник, която ще му попречи да играе в мачове на Дънди след 19:00 часа през седмицата, тъй като има вечерен час, в който би трябвало да си е вкъщи!

30-годишният полузащитник се усеща на мястото си в Дънди, където играе от 2014 година насам и има общо 154 мача, само че наподобява демоните му не стопират да бушуват, а пострадал не е единствено той, само че и работодателя му - Дънди ФК.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР