Шокиращото отпадане на Барселона в полуфиналите на Шампионската лига след

...
Шокиращото отпадане на Барселона в полуфиналите на Шампионската лига след
Коментари Харесай

Пресата в Испания срина от критики Барселона

Шокиращото отпадане на Барселона в полуфиналите на Шампионската лига след загубата с 0:4 от Ливърпул на " Анфийлд " отприщи вълна от отрицателни мнения в Испания по адрес на треньора Ернесто Валверде и футболистите отпред с Лионел Меси.
 Ливърпул реализира исторически поврат против Барса и се класира за финала на Шампионска лига
" Най-големият позор в цялата история на Барселона ", е заглавието на каталунския вестник " Спорт ". " Рим не беше просто случайност: Исторически разгром за Барселона в Англия ", написа още изданието, като напомня отпадането преди година на Бърселона от Рома след 4:1 на " Камп Нооу " и 0:3 в Рим. Разликата е, че тогава това се случи на 1/4-финал, а в този момент отпадането е още по-болезнено.

Другото каталунско спортно издание " Мундо Депортиво " също не пести рецензии, като дефинира играта като " страхлива ".
В Мадрид загубата също беше призната като голям неуспех за каталунците.

" Хекатомба за Барселона ", написа вестник " Марка ", а в разбора си за дуела отбелязва: " Исторически неуспех, който би трябвало да докара до исторически последствия ". Изданието показва, че Лео Меси още веднъж е отсъствал от терена във значим мач, а половината му пасове не са били точни. Все отново изданието регистрира, че аржентинецът най-малко се е опитвал да стори нещо, до момента в който съотборниците му са били уплашени.

" Филм на ужасите, най-голямата покруса в историята на Барселона ", написа " Ас ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР